Teeme vahetust: too vana 18-55mm komplektiobjektiiv meile ja saad uue Sigma objektiivi 50€ soodsamalt!

Sügis on õige aeg selleks, et vahetada välja oma 18-55mm “komplektibjektiiv”, mis ei paku enam soovitud kvaliteeti! Too enda töötav 18-55mm (Nikon, Canon, Pentax) "kit objektiiv" Fotoluksi kauplusesse ja vali endale mistahes uus Sigma objektiiv 50€ soodsamalt!

Näiteks, kui soovid universaalsuumi ja head reisiobjektiivi, siis on pakkuda Sigma 18-300 ja Sigma 18-250 supersuumid.

Kui oled rohkem spordi- ja loodusfotograaf, siis Sigma 150-600 võimas telesuum on suurepärane valik – lisades 1,4x telekonverteri, saad veelgi pikema suumiulatusega objektiivi. Tele- ja makrofotograafiaga saab alustada ka soodsa Sigma 70-300 teleobjektiiviga.

Kui soovid valgusjõulist normaalsuumi, siis Sigma 17-50 püsiavaga f/2.8 on väga mõistlik ja hea valik.

Neile fotograafidele, keda rahuldab maksimaalne kvaliteet, on Sigmal pakkuda ART-seeria fiksobjektiivid, näiteks kõikvõimalikke auhindu noppinud  Sigma 35mm või poolkaadrile sobiv Sigma 30mm.

Loomulikult võib valida ka ükskõik millise teise uue Sigma objektiivi Fotoluksi kauplusest.

Kampaania kehtib kõigis Fotoluksi kauplustes. Kui te ei ela Tallinnas ega Tartus, ning ei saa meie kauplusi külastada, kirjutage meile info@fotoluks.ee ja lepime kokku objektiivi vahetuse võimalusel.

Pakkumine kehtib ka järelmaksuga ostmise puhul!

Head objektiivivahetust!


Tagasi

Rohkem uudiseid:

Osta uus Canon EOS R5 Mark II täiskaader hübriidkaamera koos mõne nimetatud objektiiviga ja säästad ostusummalt 250€. Soodustus rakendub pärast tellimuse esitamist saabuval arvel. Kampaanias osalevad järgnevad objektiivid: Canon RF 15-35mm f/2.8 L IS ...
        Kallid kliendid! Tartu Fotoluksi kauplus on laupäevadel 20.07 ja 27.07 erakorraliselt suletud.