Suur samm edasi – Canon EOS 40D

Nädal algas heade uudistega – Canon on valmis saanud pro-harrastajate klassi kuuluva mudeliga, mil nimeks EOS 40D ning millel on oma eelkäijast (30D) tugevam ja ilmastikukindlam korpus, 10-megapiksline APS-C sensor (maks 3888x2592px), DIGIC III ja Canon 1D kaameraga sarnased menüüd + 14bitise konverteri abil ka paremad värvid. Suur samm on edasi astutud (võrreldes 20D vs 30D) ka nende omadustega: kaameral on 3-tolline ekraan (ka Live-Preview), ‘valgem’ pildiotsik, vaiksem peeglimehhanism ning uudne 9-punktiline fokusseerimissüsteem. Sensor hoitakse tolmuvaba tänu nn "EOS Integrated Cleaning System" abile.  40D saab ühendada WFT-E3 wireless saatjaga.  

Kõigest täpsemalt saate lugeda siit (dpreview.com) ja siit avanevad näidispildid

Kaamerat saab juba ette tellida: vt siit

Canon 40D

Tagasi

Rohkem uudiseid:

Head kliendid! Sellel laupäeval, 24.veebruaril on kõik Fotoluksi kauplused suletud! Meeleolukat pidupäeva! Fotoluksi meeskond
Too enda vana, kuid töökorras peegel- või hübriidkaamera meile ning saad uue Sony a7R V, Sony a7 IV, Sony a7R IV A, Sony a7S III, Sony a7 III või Sony a7C kuni -400€ soodsamalt! Soodustus kehtib nii keredele kui ka komplektidele. Kampaanias osalevad ...