Fotoluks pakub nüüdsest Benro statiive!

Alates veebruarist on Fotoluksi statiivivalik oluliselt täienenud – oleme maaletoojaks Hiina statiivitootjale Benro, kelle mudelivalikust leiab nii klassikalisi alumiinium-, kui ka kergeid süsinikfiibrist statiive. Lisaks ka täpsed ja töökindlad kuulpead. Kõik statiivid on varustatud kompassi, loodi ja mugava õlakotiga. Tootevalik on selle kuu sees veelgi täienemas, kuid algset valikut näeb siit.

Hiina statiivitootja Benro alustas tegevust 1996. aastal. Alates 2002. aastast on arendatud ja laiendatud omanimelise brändi kvaliteeti ning tootevalikut. Tänaseks on ettevõte üks omas sektoris paremini tuntud Hiinast pärit firmasid maailmas ja järjest enam on Benro statiivid tuntud ka professionaalsete fotograafide seas. Eriti populaarsed on Benro KS- ja KB- seeria kuulpead ning süsinikfiibrist kerged ja stabiilsed statiivid. 

Fotoluks on Benro statiivide maaletooja.

Tagasi

Rohkem uudiseid:

Osta uus Canon EOS R5 Mark II täiskaader hübriidkaamera koos mõne nimetatud objektiiviga ja säästad ostusummalt 250€. Soodustus rakendub pärast tellimuse esitamist saabuval arvel. Kampaanias osalevad järgnevad objektiivid: Canon RF 15-35mm f/2.8 L IS ...
        Kallid kliendid! Tartu Fotoluksi kauplus on laupäevadel 20.07 ja 27.07 erakorraliselt suletud.