Sigma 50mm F1.4 EX DG HSM tulekul!

Sigma teatas täna, et alustab uue ja valgusjõulise, klassikalise 50mm F1.4 avaga normaalobjektiivi tootmist. Selle sammuga astub Sigma julgelt teiste 50mm objektiivi pakkuvate tootjate sekka ning loodame, et see mudel on õige pea saadaval ka meie poodides. Objektiiv saab olema saadaval Sigma, Canoni, Nikoni, Pentax’i ja Sony kaameratele.

 • Tänu asfäärilistele läätsedele ning vääristatud klaasidele pakub 50mm F1.4 pakub terava joonisega pilti
 • HSM mootor võimaldab kiiret ja hääletut teravustamist 
 • Minimaalne teravustamiskaugus 45cm
 • Maksimaalne suurendusaste 1:7.4
 • Esmaklassiline DOF
 • Hind ja saadavus – täiendame esimesel võimalusel!

  Sigma 50mm F1.4 EX DG HSM

 • Tagasi

  Rohkem uudiseid:

  Head kliendid! Sellel laupäeval, 24.veebruaril on kõik Fotoluksi kauplused suletud! Meeleolukat pidupäeva! Fotoluksi meeskond
  Too enda vana, kuid töökorras peegel- või hübriidkaamera meile ning saad uue Sony a7R V, Sony a7 IV, Sony a7R IV A, Sony a7S III, Sony a7 III või Sony a7C kuni -400€ soodsamalt! Soodustus kehtib nii keredele kui ka komplektidele. Kampaanias osalevad ...