Uued firmware’id Canon 1D(s) MARK III-le.

Canoni profikaameratele (1D MARK III ja 1Ds MARK III)  saab nüüdsest laadida värske versiooniuuenduse (versioonid vastavalt 1.2.3 ja 1.1.2), mis täiustavad kaamera nn custom-funktsioone fokusseerimise suhtes ning parandavad kontrolli säriaja muutmise üle. Ka lubatakse, et uue tarkvaraga paraneb häramas pildistades AI-servo reziimis teravustamiskiirus ja täpsus. 1D MARK III puhul laiendatakse wireless-välgu kasutamise võimalusi. 

Lae alla Canon 1D MARK III tarkvara – kliki.
Lae alla Canon 1Ds MARK III tarkvara – kliki.

Canon 1Ds MARK III

Tagasi

Rohkem uudiseid:

Lai valik Nikkor objektiive nüüd -10% soodsamad! Kampaaniatoodetega saad tutvuda siin! Pakkumine kehtib 29.02.2024 kuni 18.03.2024.
Too enda vana, kuid töökorras peegel- või hübriidkaamera meile ning saad uue Sony a7R V, Sony a7 IV, Sony a7R IV A, Sony a7S III, Sony a7 III või Sony a7C kuni -400€ soodsamalt! Soodustus kehtib nii keredele kui ka komplektidele. Kampaanias osalevad ...