Täna on Nikonipäev – valmis sai D3x!

Kuulujutust sai tõsilugu – täna teataski Nikon, et on valmis saanud profiklassi täiskaadrilise Nikon D3x kaamera. D3-ga võrreldes on D3x sensor 2x suurem, pakkudes nüüd juba 24.5 megapikslit. Mis siis veel? Loomulikult Live View, 3-tolline ekraan, 51-punktiline autofookus, EXPEED pildiprotsessor ning HDMI väljund. Edasi on astutud ka faili, pildi kvaliteedis – kaamera teeb ca 50MB 14-bitiseid RAW-faile (selle faili 16-bitine TIFF on siis juba ca 140MB). Ja spordisõpradele teadmiseks, et kaamera sarivõtte kiirus on täisresolutsiooni puhul 5 kaadrit sekundis, ja 10MP pealt 7fps’i. Mainimata ei saa jätta ka lisavarustuses olevat GP-1 GPS-seadet, mis salvestab EXIF-infosse laius- ja pikkuskraadid.

 • 24.5 megapikslit (6048x4032px)
 • Nikon Expeed pilditöötlusprotsessor
 • 51 teravustamispunkti (15 risttüüpi)
 • ISO vahemik: 100 – 6400
 • Kõik teised olulised andmed – vaata siit (dpreview)

   

  PS Head lugejad – Ilusat jõulukuu algust teile!

 • Tagasi

  Rohkem uudiseid:

  Head kliendid! Sellel laupäeval, 24.veebruaril on kõik Fotoluksi kauplused suletud! Meeleolukat pidupäeva! Fotoluksi meeskond
  Too enda vana, kuid töökorras peegel- või hübriidkaamera meile ning saad uue Sony a7R V, Sony a7 IV, Sony a7R IV A, Sony a7S III, Sony a7 III või Sony a7C kuni -400€ soodsamalt! Soodustus kehtib nii keredele kui ka komplektidele. Kampaanias osalevad ...