Pärnus alustas tegevust uus fotoklubi!

MTÜ Pärnu Fotoklubi alustab tegevust!

Fotoklubi eesmärk on koondada Pärnus ja Pärnumaal tegutsevaid fotograafe ja fotohuvilisi, tegeleda fotograafia ja kõige selle seonduvaga ning seda propageerida. Samuti soovime tõsta fotoalaseid teadmisi ja edendada fotokultuuri Pärnumaal, korraldades fotokonkursse ja -näituseid.  Fotoklubi ootab kõiki huvilisi endaga liituma. Infot klubi tegevuse, ürituste ja liikmeks astumise kohta saab:

Olev Mihkelmaa
MTÜ Pärnu Fotoklubi
Klubi asutaja ja juhatuse liige
info@parnufotoklubi.ee, tel: 5341 4678

MTÜ Pärnu Fotoklubi

Tagasi

Rohkem uudiseid:

Lai valik Nikkor objektiive nüüd -10% soodsamad! Kampaaniatoodetega saad tutvuda siin! Pakkumine kehtib 29.02.2024 kuni 18.03.2024.
Too enda vana, kuid töökorras peegel- või hübriidkaamera meile ning saad uue Sony a7R V, Sony a7 IV, Sony a7R IV A, Sony a7S III, Sony a7 III või Sony a7C kuni -400€ soodsamalt! Soodustus kehtib nii keredele kui ka komplektidele. Kampaanias osalevad ...