Soome suurim fotomess – sel nädalavahetusel Helsingis!

Sellel nädalavahetusel (4. – 5. aprillil) toimub Helsingi vanasadamas Soome suurim fotomess "Kuva ja Kamera 2009". Mess toimub Wanha Satama nimelises paigas (hea lähedal laevalt minna!) ja pakub kindlasti põnevat vaatamist nii profile kui amatöörile. Lisaks uusimatele kaameratele jm tehnikale toimub nende kahe päeva jooksul ka mitmeid seminare ja workshoppe; lisaks tutvustatakse ka kuivmenetlusega digilaboreid ja näeb ning kuuleb palju muud huvitavat.

Loe lähemalt messilehelt ja head meresõitu otse messile!

PS. Soovitame igal juhul silmaringi laiendada ning ühtlasi ka Eesti – Soome vahelisi fotosidemeid tugevdada.

Kuva & kamera 2009

Tagasi

Rohkem uudiseid:

Lai valik Nikkor objektiive nüüd -10% soodsamad! Kampaaniatoodetega saad tutvuda siin! Pakkumine kehtib 29.02.2024 kuni 18.03.2024.
Too enda vana, kuid töökorras peegel- või hübriidkaamera meile ning saad uue Sony a7R V, Sony a7 IV, Sony a7R IV A, Sony a7S III, Sony a7 III või Sony a7C kuni -400€ soodsamalt! Soodustus kehtib nii keredele kui ka komplektidele. Kampaanias osalevad ...