Uus kaamera: Nikon D5000

Taas on ilmavalgust näinud üks uus digitaalne peegelkaamera. Tehnilistelt omadustelt D60 ja D90 vahele paigutuv D5000 eristub kõikidest teistest Nikoni kaameratest oma pööratava, 2.7-tollise LCD ekraani osas. Pööratav ekraan võimaldab kontrollida kadreeringut ka väga ebamugavates tingimustes, nii et see on kindlasti uue D5000 üheks suurimaks plussiks! Megapiksleid on 12.3, lisaks pildistamisele saab filmida HD-reziimis videot, värvid on 12-bitised, ISO-vahemik 100 – 6400. 

Kaamera on meie kauplustes saadaval maikuust, ning kere hinnaks on 11990.-

Loe lähemalt ja vaata pilte – kliki siia (dpreview.com), põhalik arvustus aga on juba saadaval juba siin!

Nikon D5000

 

Tagasi

Rohkem uudiseid:

Head kliendid! Sellel laupäeval, 24.veebruaril on kõik Fotoluksi kauplused suletud! Meeleolukat pidupäeva! Fotoluksi meeskond
Too enda vana, kuid töökorras peegel- või hübriidkaamera meile ning saad uue Sony a7R V, Sony a7 IV, Sony a7R IV A, Sony a7S III, Sony a7 III või Sony a7C kuni -400€ soodsamalt! Soodustus kehtib nii keredele kui ka komplektidele. Kampaanias osalevad ...