Fotoluks on nüüdsest ka Tartus!

Meil on suur rõõm teada anda, et alates sellest nädalast oleme oma tootevaliku, oskuste ja sooviga teid fotoalal valgustada, esindatud ka Tartu kesklinnas, aadressil Ülikooli 6A. Seega on nüüdsest ka Tartus võimalik osta 3-aastase garantiiga fototehnikat, tellida pilte läbi mugava Fotoluksi digilabori või saada osa põnevast Lomo tootevalikust. Lisaks on meil väike, ent hea fotostuudio. Loomulikult on esindatud kõik meie poolt pakutavad kaubamärgid (Leica, Sigma, Cokin, Visible Dust jne).

Kauplus on tööpäeviti avatud 9-18 ning laupäeval kl 10- 16. Olete südamest teretulnud!

Fotoluks on Tartus!

Fotoluks on Tartus!

Fotoluks on Tartus!

Tagasi

Rohkem uudiseid:

Lai valik Nikkor objektiive nüüd -10% soodsamad! Kampaaniatoodetega saad tutvuda siin! Pakkumine kehtib 29.02.2024 kuni 18.03.2024.
Too enda vana, kuid töökorras peegel- või hübriidkaamera meile ning saad uue Sony a7R V, Sony a7 IV, Sony a7R IV A, Sony a7S III, Sony a7 III või Sony a7C kuni -400€ soodsamalt! Soodustus kehtib nii keredele kui ka komplektidele. Kampaanias osalevad ...