Uusi kaameraid: Olympus E-P1

Stiilne Olympus E-P1 on kunagise, 60-70ndate aastate Pen mudeli uuem väljalase. Sel on kergelt retrolik välimus, pealtnäha on tegemist kompaktkaameraga, ent tegelikult saab kaamera ette keerata kas 17mm F2.8 Pancake või ED 14-42mm F3.5-5.6 objektiivi ning spetsiaalse adapteri abil ka kõik teised Olympuse objektiivid. Kaameral on 3-tolline ekraan, loomulikult videvõtte võimalus ning RAW-tugi.

 • Stiilne, väike ning kerge kere
 • Sisseehitatud IS ja adapter mis võimaldab kaamera ees kasutada kõiki Zuiko Digital & OM objektiive
 • 20 võtteprogrammi (loomulikult ka P/A/S/M)
 • Erinevad digifiltrid (pinhole, soft-focus, filmilik jne)
 • ISO 100 – 6400 tundlikkused
 • Jõuab lettidele ca kuu aja pärast!
 • Vaata ülevaadet siit (dpreview.com)

  Olympus E-P1

 • Tagasi

  Rohkem uudiseid:

  Head kliendid! Sellel laupäeval, 24.veebruaril on kõik Fotoluksi kauplused suletud! Meeleolukat pidupäeva! Fotoluksi meeskond
  Too enda vana, kuid töökorras peegel- või hübriidkaamera meile ning saad uue Sony a7R V, Sony a7 IV, Sony a7R IV A, Sony a7S III, Sony a7 III või Sony a7C kuni -400€ soodsamalt! Soodustus kehtib nii keredele kui ka komplektidele. Kampaanias osalevad ...