Fotokonkurss: Laul ja tants kui rõõmuläte 2009

Väljavõte veebist

Meil on heameel teada anda ühest väärtuslikust ja üdini eestimeelsest fotokonkursist, mille toetajate hulka on ka meil sel aastal au kuuluda! Tegemist on SA Tallinna Lauluväljaku poolt korraldatava laulu- ja tantsupeoteemalise konkursiga "Laul ja tants kui rõõmuläte 2009", millele oodatakse teie pilte 2. – 19. juulini 2009!

Reeglid:

 • Osalema on oodatud kõik fotohuvilised olenemata vanusest ja varasemast erialasest koolitusest.
 • Fotosid saab konkursile esitada ajavahemikul 2.-19.juuli 2009
 • Fotokonkursile võib esitada pilte, mis üles võetud selleaastasel laulu- ja tantsupeol “Üheshingamine”.
 • Esitada saab ainult meedias avaldamata fotosid.
 • Üks osaleja võib konkursile esitada kuni 5 erinevat tööd.
 • Konkursile saab esitada fotosid ainult virtuaalsel kujul, jpg või tif formaadis (foto pikem külg vähemalt 3000 pikslit)
 • Pilte saab konkursile esitada veebiaadressil fotokonkurss.lauluvaljak.ee
 • Iga esitatud foto juurde lisatakse autori nimi, vanus, e-posti aadress ja kontakttelefon. Esitatud fotod peavad olema pealkirjastatud.
 • Osavõtja vastutab enda ja fotode kohta esitatud andmete õigsuse eest ning kinnitab, et ta on konkursile saadetud fotode autor, et tema esitatavad fotod pole varem teistel võistlustel auhindu võitnud ning et fotod on üles võetud 2009. aasta laulu- ja tantsupeol “Üheshingamine”.
 • Konkursil osavõtja loovutab kõik foto õigused SA Tallinna Lauluväljakule. Tallinna Lauluväljak võib fotosid ilma täiendavat tasu maksmata kasutada vastavalt Tallinna Lauluväljaku vajadustele nii trükistes kui elektroonilisel kujul. 

  Konkursitöid hindab professionaalne viieliikmeline zürii ning I koht saab auhinnaks reis 2-le Madeirasse, teine koht SPA paketi Laulasmaal ning kolmas koht 5000kr eest fotokaupa Fotoluksilt.

  Siinkohal edastame veel pressiteate otse allikalt, ning soovime teile ilusaid mälu- ja pärispilte peagi algavast suurüritusest!

  Iga eestlane suvist laulu- ja tantsupidu pildistama!
   
  SA Tallinna Lauluväljak korraldab suvise laulu- ja tantsupeo raames taas suurejoonelise fotokonkursi “Laul ja tants kui rõõmuläte 2009”. Konkursi eesmärgiks on koguda ja säilitada väärtuslikku pildimaterjali, mis kannaks edasi selleaastase “ÜhesHingamise” ainuomast meeleolu. Parimatest konkursile laekunud fotodest koostatakse avalik fotonäitus, mis avatakse 3. septembril sügishooaja piduliku avaüritusega Tallinna Lauluväljaku Kultuurikeskuses.
   
  Fotokonkursi ideeks on säilitada just selleaastase laulu- ja tantsupeo ainukordne olemus ja põnevaimad hetked. Keskse fotokonkursi kaudu on igal inimesel võimalik panustada suurürituse ajalukku kinnistamisele. “Iga laulu- ja tantsupidu on ilmselgelt natuke isemoodi ning kindlasti kordumatu,” põhjendab ettevõetud projekti SA Tallinna Lauluväljaku turundus-arendusjuht Margot Holts. “Sajad tuhanded üritusel viibivad eestlased kujundavad tegelikult ise iga ürituse näo, mistõttu on ainuvõimalik, et kõige paremini ja ehedamalt annavad sündmuse meeleolu edasi needsamad peol viibivate inimeste fototabamused. Sageli kõige lahedamaks osutuvadki just need pildid, mis võetakse üles lavatagustes või publiku enda seas.”
   
  Esimest korda korraldas SA Tallinna Lauluväljak samanimelise populaarse fotokonkursi ja sellele järgneva -näituse 2007. noorte laulu- ja tantsupeo aastal. Mitmed parimad konkursile laekunud tööd ehivad siiani Lauluväljaku Kultuurikeskuse seinu. SA Tallinna Lauluväljaku juhataja Riho Rõõmus sõnul pakuvad pildid väga suurt huvi just lauluväljakut külastavatele väliskülalistele. “Suurepärane kui saame tutvustada laulu- ja tantsupidude hingust väliskülalistele ka pidude vahelisel ajal ning seeläbi edasi anda eesti kultuuri ja suurima rahvusürituse ainuomast olemust”.
   
  Fotokonkursi “Laul ja tants kui rõõmuläte 2009” võitjale on Horizon Travel välja pannud kaheinimese reisi sooja päikese alla Madeirale. Teise koha võitja saadetakse koos enda ja sõbra perega lõõgastavale puhkuspaketile Laulasmaa SPA-sse. Kolmanda koha omanik saab 5000 krooni väärtuses valida ihaldusväärseid fototarbeid Fotoluksist. Kõige värvilisemale pildile on eriauhinnaks juba mitmed südamed võitnud rahvusmustrilised rahvuspapud.
   
  Fotokonkurssi hindab selleks puhuks kokku pandud žürii eesotsas SA Laulu- ja tantsupeo juhataja Aet Maateega. Žüriisse kuuluvad veel SA Tallinna Lauluväljaku ja linna esindajad, professionaalne fotograaf Assar Jõepera ning SL Õhtulehe mainekas fotograaf Mati Hiis.
   
  Täpsemat infot suurejoonelise fotokonkursi kohta saab aadressilt www.lauluvaljak.ee
   
  Teate edastas:
   
  Kristel Kask
  Avalike suhete juht
  SA Tallinna Lauluväljak
  kristel@lauluvaljak.ee
  6 112 101
  www.lauluvaljak.ee

 • Tagasi

  Rohkem uudiseid:

  Lai valik Nikkor objektiive nüüd -10% soodsamad! Kampaaniatoodetega saad tutvuda siin! Pakkumine kehtib 29.02.2024 kuni 18.03.2024.
  Too enda vana, kuid töökorras peegel- või hübriidkaamera meile ning saad uue Sony a7R V, Sony a7 IV, Sony a7R IV A, Sony a7S III, Sony a7 III või Sony a7C kuni -400€ soodsamalt! Soodustus kehtib nii keredele kui ka komplektidele. Kampaanias osalevad ...