Üleskutse: jagage meiega oma näidispilte!

Head fotosõbrad!

Oleme mitmete Fotoluksi veebis väljasolevate objektiivide juurde paari aasta jooksul pannud Eesti autorite näidispilte. Ühest küljest on need heaks illustreerivaks materjaliks, teisalt aga toovad esile erinevaid autoreid ja nende nägemust. Teema on vaba ja üleskutse kehtib ajatult. Nendel objektiividel on näidispildid olemas, teistel mitte. 

Kuna aja jooksul on turule tulnud palju uusi objektiive, siis kordamegi siin oma kunagist üleskutset – jagage meiega oma näidispilte (pikem külg nt 700px), parimad paneme kindlasti välja, ning lingime fotoallkirjad teie enda veebilehele.

Antud üleskutse raames loosime mõne aja pärast välja viis 200-kroonist digilabori boonuskaarti!

Pildid saatke palun aadressile info@fotoluks.ee

Tagasi

Rohkem uudiseid:

Lai valik Nikkor objektiive nüüd -10% soodsamad! Kampaaniatoodetega saad tutvuda siin! Pakkumine kehtib 29.02.2024 kuni 18.03.2024.
Too enda vana, kuid töökorras peegel- või hübriidkaamera meile ning saad uue Sony a7R V, Sony a7 IV, Sony a7R IV A, Sony a7S III, Sony a7 III või Sony a7C kuni -400€ soodsamalt! Soodustus kehtib nii keredele kui ka komplektidele. Kampaanias osalevad ...