Fotokonkurss “Sindi Sügis 2009”

Edastame Sindi Linnavalitsuse ja Pärnu fotoklubi pressiteate:

Sindi Linnavalitsus koostöös Pärnu Fotoklubiga kuulutavad välja fotokonkursi  “Sindi Sügis 2009”

Fotokonkursi eesmärgiks on kutsuda nii kohalikke kui ka kõiki teisi jäädvustama Sindit kui ilusat ja omapärast väikelinna, ning juhtida seeläbi tähelepanu väikelinna elukeskkonnale ja väärtustele. Paremaid töid kasutatakse Sindi linna esindusalbumi koostamisel.

Töid saab esitada kolmes kategoorias:

Arhitektuuri ilu ja omapära, Parkide linn, Linnakodanikud

Konkursi auhinnafond on üle 11000 krooni. Võistlustööde esitamise tähtaeg on 30. november 2009. Võitjate autasustamine ja parimatest töödest koostatud fotonäituse avamine toimub 15. detsembril 2009 Sindi Seltsimajas.

Täpsem info Sindi Linnavalitsuse kodulehelt. Konkurssi toetavad Fotoluksi Pildikoda, Pilter, Fein-Elast Estonia OÜ ja trükikoda Pajo AS.

Sindi Sügis 2009

Tagasi

Rohkem uudiseid:

Head kliendid! Sellel laupäeval, 24.veebruaril on kõik Fotoluksi kauplused suletud! Meeleolukat pidupäeva! Fotoluksi meeskond
Too enda vana, kuid töökorras peegel- või hübriidkaamera meile ning saad uue Sony a7R V, Sony a7 IV, Sony a7R IV A, Sony a7S III, Sony a7 III või Sony a7C kuni -400€ soodsamalt! Soodustus kehtib nii keredele kui ka komplektidele. Kampaanias osalevad ...