Algab fotokonkurss Looduse Aasta Foto 2010

Looduse Omnibuss ja Nordea Pank kutsuvad kõiki loodusfotohuvilisi – nii täiskasvanuid, noori kui lapsi – osalema fotovõistlusel "Looduse Aasta Foto 2010". Algab jaht Tantsivatele Huntidele. Selle aasta fotovõistlus on pühendatud juubeliaastale Eesti Looduskaitse 100. Tööde esitamise tähtaeg on 1. märts, võitjad kuulutatakse välja 18. aprillil 2010.

PS. ..ja nüüd metsa pildistama – talv on kuninglik!

Vaata lähemalt siit >>>

Pilte saab üles laadida siit >>>

Kanepi. Looduse Aasta Foto 2009 Grand Prix. Autor Jarek Jõepera
Kanepi. Looduse Aasta Foto 2009 Grand Prix. Autor Jarek Jõepera

Tagasi

Rohkem uudiseid:

Head kliendid! Sellel laupäeval, 24.veebruaril on kõik Fotoluksi kauplused suletud! Meeleolukat pidupäeva! Fotoluksi meeskond
Too enda vana, kuid töökorras peegel- või hübriidkaamera meile ning saad uue Sony a7R V, Sony a7 IV, Sony a7R IV A, Sony a7S III, Sony a7 III või Sony a7C kuni -400€ soodsamalt! Soodustus kehtib nii keredele kui ka komplektidele. Kampaanias osalevad ...