Viis suundumust objektiiviturul

Popphoto.com on vaadelnud 80-t viimase aja objektiivi ning tulnud selle põhjal välja huvitava kokkuvõttega objektiivituru suundumustest. Tõepoolest, kõik me näeme järjest uusi ja paremaid kaameraid turule jõudmas, ent millised on muutused palju aeglasema elutsükliga objektiivide puhul? Punktid toome välja siin, kuid koos seletuste ja piltidega leiate vastused alloleva lingi abil.

1. Supertelede turuletulek
2-3. Stabilisaatoriga varustatakse nii makro- kui normaalobjektiive (suume)
4. Normaalfikside turuletulek (sh palju neid, mis on vastavad 50mm APS-C sensori puhul)
5. Four-thirds objektiivide (Olympus, Panasonic, Leica) loomine ja turuosa kasv

Kõigest lähemalt ning koos näidetega, kliki siia või pildile >>>

Kliki

 

Tagasi

Rohkem uudiseid:

Head kliendid! Sellel laupäeval, 24.veebruaril on kõik Fotoluksi kauplused suletud! Meeleolukat pidupäeva! Fotoluksi meeskond
Too enda vana, kuid töökorras peegel- või hübriidkaamera meile ning saad uue Sony a7R V, Sony a7 IV, Sony a7R IV A, Sony a7S III, Sony a7 III või Sony a7C kuni -400€ soodsamalt! Soodustus kehtib nii keredele kui ka komplektidele. Kampaanias osalevad ...