Meremees otsib ookeanist väljatraalitud digikaamera omanikku

Hispaania meremees Benito Estevez tõmbas Atlandi ookeanist välja ühe õige omapärase ja moodsa kala – digikaamera.

Ebatavaliseks teeb leiu see, et vaatamata kaamera jaoks mitte just kõige paremale keskkonnale oli selle mälukaardil alles viimased fotod. Fotode põhjal (vt alt) arvab leidja, et need on tehtud QM2-nimelise kruiisilaeva pardalt, mis viimati läbis antud piirkonda 2008. aasta oktoobris – seega on kaamera vee all olnud ca poolteist aastat! Estevez on ühendust võtnud ka QM2 kapteniga, kes väitis, et teadet kaamera kadumisest pole nad saanud. Mälukaardile oli jäänud keskealine paar, ilmselt USA-st. (Allikas: BBC)

Seega, kui teate, kes on pildil, võtke nendega ühendust. Nad oleksid kindlasti ‘veidi’ üllatunud!

Merepõhjast leitud kaamera mälukaardilt saadud fotod >>>

_____________

Kommentaariks veel niipalju, et veebis on mitmeid lehekülgi, mille eesmärgiks on tagastada omanikule tema foto.  St kui leiate maast mõne foto, pole tarvis teha muud, kui need koos leiuinfoga üles riputada ja loota, et omanik fotode suhtes reageerib. Vaata näiteks siit, ja siin on leitud fotod liigitatud lausa kümnedite kaupa.

Tagasi

Rohkem uudiseid:

Osta uus Canon EOS R5 Mark II täiskaader hübriidkaamera koos mõne nimetatud objektiiviga ja säästad ostusummalt 250€. Soodustus rakendub pärast tellimuse esitamist saabuval arvel. Kampaanias osalevad järgnevad objektiivid: Canon RF 15-35mm f/2.8 L IS ...
        Kallid kliendid! Tartu Fotoluksi kauplus on laupäevadel 20.07 ja 27.07 erakorraliselt suletud.