Värskendame: 3 teistmoodi fototeenust

Lisaks piltide ilmutamisele, fotovarustuse müümisele ja stuudiofotole on meil kolm sellist teenust, mida alati ei osata küsida või mille peale lihtsaltöeldes ei tulda. Siinkohal neist paari lausega ja seda selleks, et te teaksite – me oleme teie jaoks avatud kogu oma terviklikkuses.

1. Tolm sensoril ehk tumedad laigud pildil

Aeg-ajalt satub peegelkaamera sensorile tolmu. Sinna pole midagi parata, ja selle vastu ei aita päris lõplikult ka ükski tolmueemaldussüsteem. Kui pildistate maastikke, siis on ühetoonilise taeva foonil neid ähmaseid halle laike (eriti väiksemate avade puhul) hästi näha.. ja tüütu välja töödelda.

Lahendus: Fotoluks puhastab digitaalsete peegelkaamerate sensoreid. Teostame nii märg- kui kuivpuhastust ja tagame, et sensor on taas täiesti töökorras. Puhastamine maksab 290.- krooni ja aega võtab see maksimaalselt üks päev. Ühendust saab info@fotoluks.ee

2. Tule ja lavasta end ja oma sõbrad stuudios pildile!

Kuigi kõikides Fotoluksi kauplustes saab endast korralikke dokumendifotosid teha, on kolm meie stuudiot – Solarise ja Viru keskuse, ning Pärnu mnt 134 – suuremad, ning võimaldavad seega rohkem mänguruumi. Neisse saate tulla ka koos sõbra või sõpradega, või lausa lemmikloomaga (Solarise puhul näiteks). Kui aga soovite oma loovust rakendada hoopis uudsel moel – olles ise stuudiofotograafi rollis ja pildistades ise oma sõpru üles, siis…

Lahendus: fotostuudio rent! Rendime välja oma Pärnu mnt 134 asuvat fotostuudiot (eraldi maja kohe poe kõrval), ning nõnda saate kasutada erinevaid foone, stuudiovalgust ja mis põhiline, omaenda fantaasiat! Stuudio rent kõigest 150.- tund. Võtke ses osas ühendust aadressil pro@fotoluks.ee

3. Sigma objektiivide kalibreerimine

Pea kõik objektiivid (jättes küll välja tippude-tipud) teravustavad kas tsipake ette- või tahapoole. Tolerants võib olla väike, kuid teatud piltide, tingimuste ja silma korral on seda võimalik näha, ning meil oleks kahju, kui teil jääb mõni ainukordne moment terake udusemaks seetõttu, et teie varustus teravustab valesti. Kui teil on Sigma objektiiv ja teid närib kahtlus, kas see teravustab õigesti või valesti, siis andke meile teada oma objektiivi seerianumber, ja me anname teada, kas seda saab kalibreerida (asi toimib uuemate Sigma objektiividega.

Lahendus: kalibreerime teie objektiivi, et saaksite alati kindel olla selles, et teravustamispunkt on nii terav, kui objektiiv seda võimaldab. Teenus maksab 350.- (garantiilistele Sigma objektiividele teeme töö tasuta). Ühendust võtke palun aadressil info@fotoluks.ee

Tagasi

Rohkem uudiseid:

Head kliendid! Sellel laupäeval, 24.veebruaril on kõik Fotoluksi kauplused suletud! Meeleolukat pidupäeva! Fotoluksi meeskond
Too enda vana, kuid töökorras peegel- või hübriidkaamera meile ning saad uue Sony a7R V, Sony a7 IV, Sony a7R IV A, Sony a7S III, Sony a7 III või Sony a7C kuni -400€ soodsamalt! Soodustus kehtib nii keredele kui ka komplektidele. Kampaanias osalevad ...