Üks ja sama naine kahe rivaalitseva partei plakatitel (UK)

Vaimukas ja eluline lugu sellest, millised on ohud pildipangast ostetud foto puhul. Ja et alati ei ole odav lahendus see parim lahendus.

Nimelt, Põhja-Iirimaal on ühe naismodelli foto tõttu lõkkele löönud omalaadne postrisõda. Sõdivad kaks rivaalitsevat parteid (DUP ja Ulsteri konservatiivid, UCU). Põhjus on küllaltki groteskne – nimelt, DUP püüdis kampaaniat teha võimalikult väikese eelarvega ja ostis modelli foto pildipangast. Naisele pandi suhu sõnad, et ta hääletab DUPi poolt. Konkureeriv partei UCU aga ostis samast pildipangast sama naise foto (küll veidi erineva žestikulatsiooniga) ja pani teda edastama sõnumit a la "..aga järele mõeldes.. hääletan ma siiski UCU poolt!". UCU-partei pressiesindaja ütles ka, et nad püüavad pildilolevat naist leida, et küsida talt, kumma partei poolt ta siis tegelikult hääletaks..!

Vaata lugu algallikast, kliki siia või pildile (BBC) >>>

Viide uudisele, BBC >>>

 

Tagasi

Rohkem uudiseid:

Osta uus Canon EOS R5 Mark II täiskaader hübriidkaamera koos mõne nimetatud objektiiviga ja säästad ostusummalt 250€. Soodustus rakendub pärast tellimuse esitamist saabuval arvel. Kampaanias osalevad järgnevad objektiivid: Canon RF 15-35mm f/2.8 L IS ...
        Kallid kliendid! Tartu Fotoluksi kauplus on laupäevadel 20.07 ja 27.07 erakorraliselt suletud.