Fotoluks on Sigma maaletooja ja garantiiremondi pakkuja

Sigma

Sigma

Sigma on ülemaailmselt tuntud Jaapani objektiivi- ja kaameratootja (asutatud 1961a.), kelle tootevalikusse kuulub üle 60 erineva objektiivi, ja kes toodab SD-seeria peegelkaamerat ja DP-seeria digikompakte ning telekonvertereid.

Lisaks suurepärasele hinna- ja kvaliteedisuhtele (seda just võrreldes kallite originaalobjektiividega) räägib Sigma kasuks asjaolu, et Sigma objektiivid on saadaval kõikidele peegelkaameratele (Canon, Nikon, Olympus, Pentax, Sigma, Sony). 

Fotoluks on Sigma maaletoojaks Eestis ning tegeleb Sigma objektiivide kalibreerimise ja garantii- ja tavaremondiga.

Tagasi

Rohkem uudiseid:

Head kliendid! Sellel laupäeval, 24.veebruaril on kõik Fotoluksi kauplused suletud! Meeleolukat pidupäeva! Fotoluksi meeskond
Too enda vana, kuid töökorras peegel- või hübriidkaamera meile ning saad uue Sony a7R V, Sony a7 IV, Sony a7R IV A, Sony a7S III, Sony a7 III või Sony a7C kuni -400€ soodsamalt! Soodustus kehtib nii keredele kui ka komplektidele. Kampaanias osalevad ...