Canon IXUS210: kaasa värvirikas Builti kott ja Sandiski 4GB mälu!

Oluline teade neile, kes viimasel suvekuul endale uut kaamerat valivad: 

Hetkel on väga õige valik Canon IXUS 210! Tegemist on 14-megapikslise ja 5x suumiga kaameraga, millel on ca 9cm puutetundlik ekraan. Lisaks korralikele fotodele saab kaameraga teha ka hea kvaliteediga videot. Kui nüüd tähtis teade: augustis anname selle kaamera puhul teile valida kolme ilusa ja värvilise Builti vutlari vahel (vaata 1, 2 ja 3)  ja samuti saate tasuta 4GB mälu Sandiskilt.

Kuid see pole veel kõik: nagu tavaks, saate ka ministatiivi ja 50 pildi tasuta ilmutuse. Ning ainsana Eestis ka 3-aastase garantii.
Ühesõnaga kõik, et kaamerat kenasti hoida, pilte salvestada ja neid printida. Tulge külla või tellige kaamera meie e-poest!

Canon IXUS 210: hea pakkumine!

Tagasi

Rohkem uudiseid:

Head kliendid! Sellel laupäeval, 24.veebruaril on kõik Fotoluksi kauplused suletud! Meeleolukat pidupäeva! Fotoluksi meeskond
Too enda vana, kuid töökorras peegel- või hübriidkaamera meile ning saad uue Sony a7R V, Sony a7 IV, Sony a7R IV A, Sony a7S III, Sony a7 III või Sony a7C kuni -400€ soodsamalt! Soodustus kehtib nii keredele kui ka komplektidele. Kampaanias osalevad ...