Foto beebi silmadest võib viidata tõsisele haigusele

Ütlus, et üks pilt räägib rohkem kui tuhat sõna, on eriti omal kohal titafotode suhtes – sest väikelapse silmade värv võib viidata mõnele tõsisemale silmahaigusele. Huffington Postis kirjutatud artiklis tuuakse välja kolm märki, mille suhtes lapsevanemal tasuks tähelepanelik olla. Nii et kui te järgmine kord oma beebifotosid toimetate-vaatate, siis teadke, et kui pildile jäid..

Punased silmad

Sageli on emad-isad heitunud kui näevad, et pea kõikidel fotodel on lapse mõlemad silmad fotole punasena jäänud (kehtib just välklambi kasutamise puhul). Kuid tegelikult on see ainult hea märk – see näitab, et lapse silmad on terved, ja välklambivalgus toob vererikka võrkkesta esile, ning see omakorda on märk sellest, et võrkkesta verevarustus on hea ja ühtlane.

Valged silmad

Kvaliteetse lapsefoto mõistes ei ole ka valged laigud silmas kenad; kuid see on sümptom, mille puhul tasuks lapsevanemal tähelepanelik olla. Nimelt, kui üks silmadest jääb välguga tehtud fotole nõnda, et silma keskel paistab valge laiguke või peegeldus (nt nagu kassi silmad hämaras), võib see olla märk sellest, et midagi blokeerib võrkkesta verevarustust ning see omakorda on märk leukokoriast, mis võib viidata silmasisesele põletikule, silmakaele või isegi võrkkesta vähile (tõsi, viimane on üliharv juhus). Nii et kui näete oma lapse fotodel valgeid laike, või heledat peegeldust, minge silmaarsti juurde.

Kollased silmad

Kollasilmsus on harvem nähtus, kuid kui teie beebi silmad jäävad fotodel kollakad, siis ei või välistada, et tegemist võib olla päritava ning haruldase, lastel ilmneva Coatsi haigusega

Vaata lapse silma

Tagasi

Rohkem uudiseid:

Lai valik Nikkor objektiive nüüd -10% soodsamad! Kampaaniatoodetega saad tutvuda siin! Pakkumine kehtib 29.02.2024 kuni 18.03.2024.
Too enda vana, kuid töökorras peegel- või hübriidkaamera meile ning saad uue Sony a7R V, Sony a7 IV, Sony a7R IV A, Sony a7S III, Sony a7 III või Sony a7C kuni -400€ soodsamalt! Soodustus kehtib nii keredele kui ka komplektidele. Kampaanias osalevad ...