Samuti väljakuulutatud: Leica D-Lux 5 ja V-Lux 2

Leica D-Lux 5

D-Lux 4 järeltulija, D-Lux 5 (letihind 10900.-) on pealtvaadates sama ilus nagu teisedki Leicad. Kuid sisu poolelt on see võrreldes oma eelkäijaga varustatud kiirema ja laiema fokaalvahemikuga Leica DC Vario-Summicron 5.1-19.2mm f2-3.3 ASPH objektiiviga. Tavamõistes vastab see 24-90mm objektiivile, ehk et võimaldab mugavalt teha pilti nii kitsukeses siseruumis kui avaral maastikul. D-Lux 5 võrdlemisi suur sensor 10-megapiksline (1/1.63"), mis pakub hea kvaliteediga faili, ning suur 3-tolline LCD, mis võimaldab täpset eelvaadet. Kaameraga saab teha ka 1280x720px HD videot (AVCHD-Lite formaadis); ning teha erinevate küljesuhetega pilti (4:3, 3:2, 16:9 ja 1:1).

Teine tänane pääsuke kannab nime Leica V-Lux 2 (letihind 11900.-) ja on soliidse kere ning ülisuure suumiga leicalane, mis lisaks kvaliteetsele 14-megapikslisele resolutsioonile võimaldab tabada objekte kaugelt ja lähedalt – seda tänu 24x suumiga (filmivaste 25-600mm) objektiivile. Kaameral on ka hea sarivõte: 11 kaadrit sekundis täisresolutsiooni, ning 60 kaadrit/sek 2.3MP lahutuse korral. Lisaks fotodele võimaldab kaamera Full HD videot ja kaameral on 3-tolline pööratav ekraan. 

Leica V-Lux 2

Tagasi

Rohkem uudiseid:

Head kliendid! Sellel laupäeval, 24.veebruaril on kõik Fotoluksi kauplused suletud! Meeleolukat pidupäeva! Fotoluksi meeskond
Too enda vana, kuid töökorras peegel- või hübriidkaamera meile ning saad uue Sony a7R V, Sony a7 IV, Sony a7R IV A, Sony a7S III, Sony a7 III või Sony a7C kuni -400€ soodsamalt! Soodustus kehtib nii keredele kui ka komplektidele. Kampaanias osalevad ...