Fotoluks varustab ümber ilma purjetajad fototehnikaga

Ümber imelise ilma - kliki lehele >>>

Juba sel laupäeval, 2. oktoobril, annab Nordea nimeline katamaraan koos Tätte, Matvere ja ülejäänud meeskonnaga Pirita Jahisadamast otsad, ning lahkub pooleteiseks aastaks maailma meredele – et teha tiir ümber planeedi, ja olla Eestis tagasi 2012. aasta juuniks. Põnev seiklus nimega "Ümber imelise ilma" on kohe-kohe algamas, ja meil oli heameel anda kolmapäeval Solarise keskuses toimunud pressikonverentsil reisiseltskonnale üle vajalik fototehnika selleks, et reisi kehvemad ja paremad hetked nii videos kui pildis vaatajateni jõuaksid.

Pilti ja filmi tehakse jahil kahe Canon 7D abil. Silmadeks on kitsastes mereoludes kindlasti vajalik ülilainurk Sigma 10-20mm F4.5-5.6; video tegemiseks ning hämaras tagab kvaliteetse tulemuse valgusjõuline Sigma 50mm F1.4 EX DG HSM, ning lisaks on kaasas stabilisaatoriga varustatud universaalsuum Sigma 17-70mm F2.8-4 DC Macro OS HSM ja Sigma 70-300mm F4-5.6 DG OS ja suure vahemikuga Canoni EF-S 18-200mm F3.5-5.6 IS objektiiv.

Soolase vee vastu aitab Ewa-Marine U-BZ100 allveekorpus ning fotod salvestatakse Sandisk Extreme 32GB kaartidele. Video tarvis on 7D kaamerad varustatud ka Sennheiser MKE400 mikrofoni ning mikrikatetega.

Ja mis on kirsiks koogil: kaks väikest välgujalga kinnituvat vesiloodi – seda loomulikult selleks, et vaatamata ebakindlale jalgealusele horisont sirge püsiks.. või siis vähemalt, et oleks teada, kui viltu ta parasjagu on.

Ilusat sõitu purjetajaile, ja mis puutub kõikidesse võimalikesse fototehnilistesse probleemidesse, mis reisil ette võivad tulla, siis aitame nõu ja jõuga!

Meeleolukas hetk vesiloodide üleandmiselt :)

Meeleolukas hetk vesiloodide pidulikult üleandmiselt.

Tagasi

Rohkem uudiseid:

Osta uus Canon EOS R5 Mark II täiskaader hübriidkaamera koos mõne nimetatud objektiiviga ja säästad ostusummalt 250€. Soodustus rakendub pärast tellimuse esitamist saabuval arvel. Kampaanias osalevad järgnevad objektiivid: Canon RF 15-35mm f/2.8 L IS ...
        Kallid kliendid! Tartu Fotoluksi kauplus on laupäevadel 20.07 ja 27.07 erakorraliselt suletud.