Väike ülevaade: Fotoluksi stuudiod Tallinnas

Selleks, et teil oleks lihtsam valida õiget paika, kus endast ja oma lähedastest, või hoopis toodetest stuudiopilte teha, toome siin välja kolme Tallinnas asuva Fotoluksi stuudio kirjelduse ja fotod. Allolevale tuleb lisada, et nn passipilte teeme ka Kristiine keskuse ja Mustamäe Prisma kauplustes.

Fotostuudio Pärnu mnt 134

Pärnu mnt 134 stuudio

Meie kõige vanem stuudio on otse Pärnu mnt 134 poe kõrval omaette majas. Eraldi asukoht ongi hea, sest just seal saab fotograaf täieliku töörahu (tuleb lihtsalt uks lukku keerata) ja keskenduda vaid tööle. Stuudios on küllalt valgust ja foone mitmesuguste võtete tegemiseks, ning teadmiseks noorpaaridele – Perekonnaseisuametist on see kiviga visata!  Ja veel – seda stuudiot on võimalik ka rentida (13 eur / tund). 

Avatud: E-R kl 9-18, L 10-16 > pikema sessiooni puhul on tarvis eelregistreerimine: tel 655 6748 või e-post: pro@fotoluks.ee

Fotoluksi Viru Keskuse stuudio

Viru Keskuse stuudio

Fotoluksi Viru Keskuse kaupluse tagumises osas asuv fotostuudio sobib väiksemate seltskondade ülespildistamiseks, samuti tasub äramärkimist stuudio väga hea asukoht – otse linna tuiksoonel! Pildistame teid kas dokumendi- firma veebilehe või kinkefoto tarvis. Etteregistreerumine ei ole vajalik.

Avatud: E-P 9-21 > tel 610 1317, e-post: viru@fotoluks.ee


Fotoluksi stuudio Solarises

Fotoluksi stuudio Solarises

Kõige mängulisemate tulemustega Fotoluksi stuudio Tallinnas, kus meie hea silmaga fotograafid on üles pildistatud nii lapseootel naisi kui rokkbände.  Tasemel tehnika, foonivalik, paindlikkus ja samuti kõrge lagi on tulemusele vaid kasuks. Põhjalikumaks tööks oleks hea eelnevalt registreeruda.

Avatud: E-P 9-21 > tel 663 1319, e-post: solaris@fotoluks.ee

Tagasi

Rohkem uudiseid:

Osta uus Canon EOS R5 Mark II täiskaader hübriidkaamera koos mõne nimetatud objektiiviga ja säästad ostusummalt 250€. Soodustus rakendub pärast tellimuse esitamist saabuval arvel. Kampaanias osalevad järgnevad objektiivid: Canon RF 15-35mm f/2.8 L IS ...
        Kallid kliendid! Tartu Fotoluksi kauplus on laupäevadel 20.07 ja 27.07 erakorraliselt suletud.