Kolm talvist sõnumit Fotoluksilt!

Toome siin lehel välja kolm talvist pakkumist, mida julgelt oma sõpradele soovitame!

Fotoluksis paberfoto nüüd vaid 1.70! Kliki >>>

Jah, alates novembrist saab Fotoluksist 10x15cm paberfoto vaid 1.70 eest! Tegemist on nn 5-päeva teenusega (pildid saavad valmis viiendaks tööpäevaks). Pilte saab tellida ülimugava liidese kaudu, ja alati võib nii failide kui negatiividega ka meie kauplustesse tulla. Vihjeks niipalju, et vana hea paberfoto + ilus album on endiselt ajatuks ja meeldejäävaks kingiks! Kliki siia ja telli pilte! >>>

Leica - maailmanimega kaamera - kliki >>>

Leica bränd on fototööstuses sama, mis Mercedes automaailmas. Saksa kaameratootja kaamerad on esinduslikud, vastupidavad ja teistest erinevad. Üks mudelitest, Leica V-Lux 20, torkab silma mitme hea asja poolest: tegemist on 12-megapikslise ja 12x suumiga mudeliga, mis on varustatud geo-info süsteemiga, ja mis lisab fotodele automaatselt pildi tegemise asukoha. Väga mugav lahendus neile, kel on tavaks kaameraga reisil olles pildistada. Vaata lähemalt! >>> 


Stuudiopakett peredele Solarise stuudios >>>

Nüüd on Fotoluksi Solarise keskuse stuudio perede päralt. Kaunid fotod on ilusaks ja meeldejäävaks kingiks nii vanematele kui noorematele. Selleks puhuks on loodud pereportree-pakett, mis maksab 500.- krooni ja sisaldab 6 erinevalt ülesehitatud stuudiofotot ja 10 jõuluteemalise kujundusega fotot ühest väljavalitud pildist.  Pildistamisaega saab broneerida telefonil 663 13 19 või solaris@fotoluks.ee >>>

Tagasi

Rohkem uudiseid:

Head kliendid! Sellel laupäeval, 24.veebruaril on kõik Fotoluksi kauplused suletud! Meeleolukat pidupäeva! Fotoluksi meeskond
Too enda vana, kuid töökorras peegel- või hübriidkaamera meile ning saad uue Sony a7R V, Sony a7 IV, Sony a7R IV A, Sony a7S III, Sony a7 III või Sony a7C kuni -400€ soodsamalt! Soodustus kehtib nii keredele kui ka komplektidele. Kampaanias osalevad ...