Levitame sõna: üks Tartu fotoring ootab oma ridadesse uusi fotohuvilisi!

Mäletate ehk seda fotoringi, kellele me möödunud sügisel vanade Cheese’ide eest saadud tulu kasutamiseks andsime? Seesama, Anne Noortekeskuses toimiv fotoring (MTÜ Noored Toredate Mõtetega) ootab just nüüd oma ridadesse uusi fotosõpru. Ja sel nädalal on lahtiste uste päevad. Nii et kel huvi, võtke nendega kindlasti ühendust ja üks päev nädalast on fotorikkam kui varem.

Fotoringiga saab ühendust kas fotoring@gmail.com või telefonil 524 5309 (Heli Erik) ja siin veel üks sõnum Tartu Kultuuriakna lehelt: "Kiirustage, fotoringi algajate ja edasijõudnute grupis on mõned vabad kohad! Oodatud on kõik, kes asjaarmastajana fotograafiast rohkem teada saada ja oma pildistamisoskusi lihvida. Koos teeme pilti, õpime uusi teadmisi, külastame üritusi ning veedame lõbusalt aega. Olete oodatud!"

Tartu fotoring ootab uusi fotohuvilisi

Tagasi

Rohkem uudiseid:

Osta uus Canon EOS R5 Mark II täiskaader hübriidkaamera koos mõne nimetatud objektiiviga ja säästad ostusummalt 250€. Soodustus rakendub pärast tellimuse esitamist saabuval arvel. Kampaanias osalevad järgnevad objektiivid: Canon RF 15-35mm f/2.8 L IS ...
        Kallid kliendid! Tartu Fotoluksi kauplus on laupäevadel 20.07 ja 27.07 erakorraliselt suletud.