Algab fotovõistlus Looduse Aasta Foto 2011

Edastame ka oma kanalites Eesti suurima fotokonkursi uudise:

Looduse Omnibuss, Eesti Energia ja Nordea Pank kutsuvad kõiki loodusfotohuvilisi – nii täiskasvanuid, noori kui lapsi – osalema fotovõistlusel Looduse Aasta Foto 2011. Algab jaht Tantsivatele Huntidele. Selle aasta fotovõistlus on pühendatud ÜRO poolt väljakuulutatud rahvusvahelisele metsa-aastale ja Eesti Ornitoloogiaühingu 90. sünnipäevale.

Tööde esitamise tähtaeg on 14. märts, võitjad kuulutatakse välja 24. aprillil 2011 NOKIA Kontserdimajas.

Osale ja erguta osalema ka oma sõpru. Fotode esitamine konkursile Looduse Aasta Foto 2011.

Pilte saab esitada ainult üle interneti, kasutades spetsiaalset üleslaadimismoodulit, mis avaneb siit – kliki. Põhjus on lihtne. Konkursil osalejate arv on suureks paisunud. Käsitsi andmete töötlemine võib tekitada probleeme, õigele pildile ei satu külge õiged kontaktandmed, kategooriad jms.

Konkursi eeskirjad leiad siit – kliki!

Tantsiv Hunt

Tagasi

Rohkem uudiseid:

Lai valik Nikkor objektiive nüüd -10% soodsamad! Kampaaniatoodetega saad tutvuda siin! Pakkumine kehtib 29.02.2024 kuni 18.03.2024.
Too enda vana, kuid töökorras peegel- või hübriidkaamera meile ning saad uue Sony a7R V, Sony a7 IV, Sony a7R IV A, Sony a7S III, Sony a7 III või Sony a7C kuni -400€ soodsamalt! Soodustus kehtib nii keredele kui ka komplektidele. Kampaanias osalevad ...