Artikkel: Esinduslikud portreefotod annavad ettevõttele hindamatut lisaväärtust

Tänase Eesti Päevalehe vahel ilmunud Investeerimislehes ilmus Fotoluksi stuudiotest ja äriklientidest väike artikkel, mida ka siin teiega jagada soovime.
Allikas: EPL, 18.03.2011

Igapäevatöös tuleb tihti ette olukordi, kus riigi- ja eraettevõtted vajavad nii veebilehtede kui ka trükimaterjalide tarvis esinduslikke portreefotosid. Et aeg on raha, on ilmne, et otsuse langetamisel saab ühel hetkel määravaks fotostuudio asukoht. Samuti mängivad olulist rolli pakutav teenindus ning kvaliteet. Sel põhjusel on üha enam ettevõtteid valiku teinud Fotoluksi kasuks, sest kesklinnas asuvad fotostuudiod on sõna otseses mõttes käe-jala juures.

ABB AS-i kommunikatsioonispetsialist Sven Sommer ütleb, et nende ettevõte on Fotoluksi teenust kasutanud korporatiivsete fotode tegemisel. "Teadsin ettevõtte professionaalset lähenemist juba varasemast ega pidanud seepärast muretsema detailide pärast. Kõik ettevõtte juhid said üles pildistatud vastavalt sellele, milline nägi välja meie tellimuse lühikirjeldus. Ent veelgi olulisemaks pean ma tellimuse täitmise paindlikkust – kuna ettevõttes on palju juhte, siis polnud võimalik, et kõik käivad pildistamas lühikese ajavahemiku jooksul. Seepärast pakkus Fotoluks meile välja paindliku lahenduse, tänu millele saime juhtidest kvaliteetse ja mitmekülgse pildipanga."

Esinduslikud portreefotod annavad ettevõttele hindamatut lisaväärtust Fotoluksi eelised:

  • Asukoht: stuudiod on käe-jala ulatuses Tallinna kesklinnas.
  • Paindlikkus: stuudiod on pidevalt avatud ja n-ö laskevalmis (nt Viru keskuse stuudio on avatud kl 9–21 ja Solaris kl 10–21).
  • Vajadusel teeme stuudiofotod teie kontoris. 
  • Individuaalsus: ettevõtte personali pildistatakse kokkulepitud taustavärvi ja valgusega.
  • Lihtne arveldada: arveldamine käib lepingu kohaselt, kuupõhise koondarvega.

    Fotoluksil on Tallinna kesklinnas kolm fotostuudiot: Pärnu mnt 134, Viru keskuses ja Solarise keskuses. Fotoluksi stuudio äriklientide hulka kuuluvad näiteks Helmes AS, ABB AS, Danske Bank AS Eesti filiaal, Evli Securities AS, Trendmark OÜ, Arco Vara AS ja mitmed teised ettevõtted.

    Meie stuudiotega saab ühendust:
    Pärnu mnt 134 (tel 655 6748 või pro@fotoluks.ee); Solarise keskus (tel 663 13 19 või solaris@fotoluks.ee) ja Viru keskus (tel 610 13 17 või viru@fotoluks.ee).

    Esinduslikud portreefotod annavad ettevõttele hindamatut lisaväärtust

  • Tagasi

    Rohkem uudiseid:

    Osta uus Canon EOS R5 Mark II täiskaader hübriidkaamera koos mõne nimetatud objektiiviga ja säästad ostusummalt 250€. Soodustus rakendub pärast tellimuse esitamist saabuval arvel. Kampaanias osalevad järgnevad objektiivid: Canon RF 15-35mm f/2.8 L IS ...
            Kallid kliendid! Tartu Fotoluksi kauplus on laupäevadel 20.07 ja 27.07 erakorraliselt suletud.