Koeraga stuudiosse? Aga palun!

Kas teadsite, et ühte meie fotostuudiosse, nimelt Solarise keskuse fotostuudiosse, on teretulnud ka kõik väiksemad lemmikloomad? Jah, Solaris on ainus omataolistest, mida on lubatud külastada ka koeraga ja seepärast on ka meie stuudios ette tulnud toredaid pildistamisi, küll koos peremehega, küll ilma. Siin üks vahva pilt ühest hiljutisest koerafoto-sessioonist. Seega – võtke lemmik ja seadke sammud (käpad) meie suunas!

Aega võidate, kui enne tulekut pildistamise aja kokku lepite: telefon 663 13 19 või e-post solaris@fotoluks.ee

Koeraga stuudiosse - aga palun!

Tagasi

Rohkem uudiseid:

Lai valik Nikkor objektiive nüüd -10% soodsamad! Kampaaniatoodetega saad tutvuda siin! Pakkumine kehtib 29.02.2024 kuni 18.03.2024.
Too enda vana, kuid töökorras peegel- või hübriidkaamera meile ning saad uue Sony a7R V, Sony a7 IV, Sony a7R IV A, Sony a7S III, Sony a7 III või Sony a7C kuni -400€ soodsamalt! Soodustus kehtib nii keredele kui ka komplektidele. Kampaanias osalevad ...