Teie kaamerale tehtud objektiive on nüüdsest palju lihtsam üles leida

Neil päevil muutsime e-poe objektiivide kategooria ülesehitust. Kui varasemalt olid objektiivid jaotatud vaid tootjate ja objektiivitüübi alusel, siis nüüdsest on menüü ülesehitus allutatud teie kaameramargile. Loodame, et see teeb elu lihtsamaks ja annab teile selge pildi sellest, milliste tootjate objektiivid teie Canoni, Nikoni, Pentaxi jt kaameratega ühilduvad. Sisus võib toimuda jooksvaid muudatusi, kuid uus struktuur jääb nüüdsest püsima. Vabandame nende ees, kellele uus lahendus esialgu segadust võib põhjustada, kuid oleme kindlad, et see on läbipaistvam lahendus ja vajab vaid väikest harjumist.

Kliki siia või pildile ja vaata uut menüüstruktuuri >>>

Objektiivide kategoorial on nüüd uus nägu!

Tagasi

Rohkem uudiseid:

Head kliendid! Sellel laupäeval, 24.veebruaril on kõik Fotoluksi kauplused suletud! Meeleolukat pidupäeva! Fotoluksi meeskond
Too enda vana, kuid töökorras peegel- või hübriidkaamera meile ning saad uue Sony a7R V, Sony a7 IV, Sony a7R IV A, Sony a7S III, Sony a7 III või Sony a7C kuni -400€ soodsamalt! Soodustus kehtib nii keredele kui ka komplektidele. Kampaanias osalevad ...