Samyang teatas uuest objektiivist: Samyang 24mm F1.4 ED AS UMC

Mõni päev tagasi teatas Samyang peagi turule jõudvast 24-millimeetrise fokaalvahemikuga lainurkobjektiivist, mille täpne nimetus on Samyang 24mm F1.4 ED AS UMC. Sarnaselt varasematele Samyangi mudelitele (mõned väga head mudelid leiab ka meie e-poest: kliki ja vaata lähemalt) iseloomustab uut 24mm objektiivi käsitsiteravustamine, väga hea valgusjõud (f1.4) ning üsna tõenäoliselt palju parem hind (võrreldes teiste tootjate analoogsete mudelitega). Objektiivis on kasutusel kaks asfäärilist ja neli nn madala dispersiooniga läätse, mis peavad tagama kujutise teravuse ning tõetruud värvid ning objektiivi hakatakse tootma Canonile, Nikonile, Pentaxile, Samsungile (NX) ja Sonyle. Reaalselt müüki jõuab lainurkobjektiiv kas selle aasta lõpul või järgmise alguses. Hoiame teid asjaga kursis!

Samyang 24mm F1.4 ED AC USM

Tagasi

Rohkem uudiseid:

Lai valik Nikkor objektiive nüüd -10% soodsamad! Kampaaniatoodetega saad tutvuda siin! Pakkumine kehtib 29.02.2024 kuni 18.03.2024.
Too enda vana, kuid töökorras peegel- või hübriidkaamera meile ning saad uue Sony a7R V, Sony a7 IV, Sony a7R IV A, Sony a7S III, Sony a7 III või Sony a7C kuni -400€ soodsamalt! Soodustus kehtib nii keredele kui ka komplektidele. Kampaanias osalevad ...