Kohe on algamas Tallinna Fotokuu!

Euroopa kultuuripealinn Tallinn 2011 eestvedamisel läbiviidav Tallinna Fotokuu on kohe-kohe algamas ning linnapeal lahtirulluv programm on tihe: oktoobrikuu jooksul saab Tallinnas osa saada mitmesugustest isiku- ja grupinäitustest, seminaridest, giidituuridest, korterinäitustest, fotofilmide konkursist, festivalist, pidudest ja muust.

Oleme ühed ürituse partneritest ning püüame muu info sekka tuua teieni jooksvalt ka mõned fotokuu sündmused. Näiteks – juba sel neljapäeval (6.10) toimub Fotokuu avapidu, avatakse Jaan Klõšeiko Vabaduse väljaku teemaline fotonäitus ja Vabaduse tunnelis lööb uksed valla Fotokuu Eksperimentaalgalerii.

Fotokuu tervikprogrammi leiab siit!

Tallinna Fotokuu trailer from Tallinn Month of Photography on Vimeo.

Tagasi

Rohkem uudiseid:

Lai valik Nikkor objektiive nüüd -10% soodsamad! Kampaaniatoodetega saad tutvuda siin! Pakkumine kehtib 29.02.2024 kuni 18.03.2024.
Too enda vana, kuid töökorras peegel- või hübriidkaamera meile ning saad uue Sony a7R V, Sony a7 IV, Sony a7R IV A, Sony a7S III, Sony a7 III või Sony a7C kuni -400€ soodsamalt! Soodustus kehtib nii keredele kui ka komplektidele. Kampaanias osalevad ...