Fotoluksi jõulumõte, 2011

Neil akendel – loe vasakult paremale – on me jõulusõnum teile. Detsembri algusest kumab me Pärnu mnt kaupluse akendel. Loodame, et see on kasvõi grammivõrra olnud teie ‘kainestajaks’ sellel võrdlemisi asjaderikkal ajal. Ning kuigi mõistame, et asju kui selliseid on tarvis, siis soovime, et nii teil kui teie kingi saajatel oleks vaid need ‘asjad’, mida ka tegelikult on tarvis, et oma maist teekonda jätkata. Jõudu teile oma soovide äratundmisel ja teadvustamisel.

PS. Ja mis fototeemasse puutub, siis õige asja leiate, kui nõu küsite. Ilusaid jõule ja aastalõppu teile!

Fotoluksi jõulumõte 2011

Tagasi

Rohkem uudiseid:

Lai valik Nikkor objektiive nüüd -10% soodsamad! Kampaaniatoodetega saad tutvuda siin! Pakkumine kehtib 29.02.2024 kuni 18.03.2024.
Too enda vana, kuid töökorras peegel- või hübriidkaamera meile ning saad uue Sony a7R V, Sony a7 IV, Sony a7R IV A, Sony a7S III, Sony a7 III või Sony a7C kuni -400€ soodsamalt! Soodustus kehtib nii keredele kui ka komplektidele. Kampaanias osalevad ...