Sigma Saksa esindus pakkus aastaks välja iga fotograafi unistuste töö: pildistada 50 nädalaga 50 riigis!

Saksamaa Sigma esindus pakkus ühele Saksa fotograafile ilmselt maailma parimat välislähetust – sest ei ole ju üldse paha, kui saaksite 50 nädala jooksul külastada 50 erinevat riiki ja paika üle terve maailma? Ning teie ülesandeks poleks teha midagi muud kui pildistada, oma tegemiste kohta blogi pidada, postkaarte saata, FB-seina täiendada ning muul moel ühenduses olla.. Seiklus algas 2011. aasta novembris ja lõpeb selle aasta hilissügisel.

Sellele pehmeltöeldes ‘eristuvale tööpakkumisele’ vastas nelja nädala jooksul üle 1000 fotograafi, kellest 9 kutsuti nö kaheosalisse lõppvooru. Võitjaks osutus Mario Dirks. Mariole anti reisile kaasa Sigma SD1 ja mitmeid erinevaid Sigma objektiive.

Vaata Sigma World Touri erilehte siit – kliki >
Projekti videod Youtube’is – kliki >

Sigma World Tour kodulehekülg

Tagasi

Rohkem uudiseid:

Head kliendid! Sellel laupäeval, 24.veebruaril on kõik Fotoluksi kauplused suletud! Meeleolukat pidupäeva! Fotoluksi meeskond
Too enda vana, kuid töökorras peegel- või hübriidkaamera meile ning saad uue Sony a7R V, Sony a7 IV, Sony a7R IV A, Sony a7S III, Sony a7 III või Sony a7C kuni -400€ soodsamalt! Soodustus kehtib nii keredele kui ka komplektidele. Kampaanias osalevad ...