Fotoluksi rendistuudio ootab Sind Tallinnas, Pärnu mnt 134!

Kui oled Tallinnas või selle lähiümbruses tegutsev fotograaf, siis see jutt on Sulle: nimelt on Fotoluksil Pärnu mnt 134 kaupluse kõrval privaatne ja väikese noorenduskuuri läbi teinud fotostuudio. Asukoht on hea ja parkimine maja taga või ees tasuta. Stuudios on kõik, mis tööks tarvis (lisaks Quantuum 300W välkudele, ka erinevad pabertaustad, rekvisiidid, tootepildistustelk jne). Nüüd on stuudio tagaseinas ka vahva ja hea resolutsiooniga foto, mille abil saad fotosid veelgi mängulisemaks või ruumilisemaks muuta. Stuudio tunnihinnaks on 13.- eurot ja stuudiot saab broneerida telefonil 655 6748 või aadressil pro@fotoluks.ee

Stuudiot saab rentida tööpäevadel kl 9-18ni ja laupäeval kl 10-15ni.

Tere tulemast!

Fotoluksi Pärnu maantee stuudio ootab Sind
Foto: Margus Anvelt

Tagasi

Rohkem uudiseid:

Head kliendid! Sellel laupäeval, 24.veebruaril on kõik Fotoluksi kauplused suletud! Meeleolukat pidupäeva! Fotoluksi meeskond
Too enda vana, kuid töökorras peegel- või hübriidkaamera meile ning saad uue Sony a7R V, Sony a7 IV, Sony a7R IV A, Sony a7S III, Sony a7 III või Sony a7C kuni -400€ soodsamalt! Soodustus kehtib nii keredele kui ka komplektidele. Kampaanias osalevad ...