Uus! Fotoretk “Kevad kultuurikilomeetril” (14. mail kl 19-22)

Ilusa maikuu keskel, 14. mail kl 19.00, jätkub Tallinna kaameraga avastamine: seekord viib Olev Mihkelmaa fotohuvilised nn Tallinna kultuurikilomeetrile ja selle lähistele. Vaatame, millisena avaneb paljuräägitud pealinna kilomeeter läbi kaamerasilma ja mida teha, et see tehniliselt õigel moel pildile jääks.

 • Päev: 14. mai (esmaspäev)
 • Kellaaeg 19:00 > Kohtume Linnahalli treppide ees ja võtame suuna Kultuurikatlale
 • Retk lõpeb Lennusadama angaaride jäädvustamisega (Päikese loojang kl 21:48)
 • Pärast retke läheme mõnda kohvikusse pilte vaatama
 • Maksumus: 15 eurot

  Foto: Olev Mihkelmaa


 • Tagasi

  Rohkem uudiseid:

  Head kliendid! Sellel laupäeval, 24.veebruaril on kõik Fotoluksi kauplused suletud! Meeleolukat pidupäeva! Fotoluksi meeskond
  Too enda vana, kuid töökorras peegel- või hübriidkaamera meile ning saad uue Sony a7R V, Sony a7 IV, Sony a7R IV A, Sony a7S III, Sony a7 III või Sony a7C kuni -400€ soodsamalt! Soodustus kehtib nii keredele kui ka komplektidele. Kampaanias osalevad ...