Nüüd saadaval: Fujifilm X-Pro 1 ja kolm uut Fujifilmi objektiivi

Fujifilm X-Pro 1See postitus on mõeldud kõikidele nõudlikele fotosõpradele, kes oma vahest ehk liiga raske ja lisavarustusterikka peegelkaamera soovivad asendada millegi moodsama, väiksema ja stiilsema vastu. Nimelt on nüüd Fotoluksi jõudnud uued Fujifilmi X-Pro 1 kaamerad ja objektiivid. Hinnaks 1599.-

Stiilne, tugev (must alumiiniumkorpus) ja sisukas uustulnuk Fujifilmilt – kaamera, mis tuleb turule uut tüüpi bajonetiga (XF) ning spetsiaalselt selle mudeli jaoks toodetavate objektiividega. Tegemist on siis hübriidkaameraga, millel on 16.3-megapiksline APS-C formaadi sensor (23.6 x 16.5 mm). Nõudlikule ja fototeadlikule sihtrühmale mõeldud aparaadi märksõnadeks on Fujifilmi EXR Pro seeria pildiprotsessor ilma madalpääsufiltrita (detailirikkamad fotod), käsitsi seatav nn vanakooli särivahemiku ketas ja kõik võimalused mugavaks käsitsikontrolliks, suur 3-tolline LCD ekraan, elektrooniline/optiline pildiotsik, suur ISO vahemik jne. Soovitame neile, kes tahavad kompaktsema aparaadiga saada sama häid pilte kui mistahes peegelkaamera puhul.

 • 16.3-megapikslit (4896 x 3264px)
 • Fujifilm EXR Processor Pro protsessor
 • RAW ja JPG pildiformaadid
 • Full HD videovõte @24fps
 • Bajonett: Fujifilm X-bajonett
 • P/A/S/M programmid
 • ISO vahemik: 200 – 6400 (laiend. 100 – 25600)
 • Särivahemik: 30 – 1/4000 sek
 • Filmisimulatsiooniefekt (Velvia, Provia, Pro Neg jne)
 • TTL-ühendus, välgking (välklampi kaasas ei ole)
 • 3-tolline LCD ekraan (1.23MP resolutsioon)
 • Kaamerasisese pilditöötluse võimalus
 • Ühilduv meedia: SD / SDHC / SDXC
 • USB2.0, HDMI väljundid
 • Toide: liitiumaku NP-W126
 • Mõõtmed: 139 x 81 x 42 mm
 • Kaal: 450g (koos aku ja kaardiga)
 • Tagasi

  Rohkem uudiseid:

  Lai valik Nikkor objektiive nüüd -10% soodsamad! Kampaaniatoodetega saad tutvuda siin! Pakkumine kehtib 29.02.2024 kuni 18.03.2024.
  Too enda vana, kuid töökorras peegel- või hübriidkaamera meile ning saad uue Sony a7R V, Sony a7 IV, Sony a7R IV A, Sony a7S III, Sony a7 III või Sony a7C kuni -400€ soodsamalt! Soodustus kehtib nii keredele kui ka komplektidele. Kampaanias osalevad ...