Hääleta Fotoluksi mobiilirakendus Eesti parimaks!

Aprilli alguses tulime esimesena Eestis turule ainulaadse mobiilirakendusega (esialgu Android-platvormil), mille abil saab nutitelefoniga tehtud pildid otse Fotoluksi ilmutusse saata. Lihtne ja loogiline, eksole!

Nüüd korraldatakse Euroopa Regionaalarengu Fondi rahastusel konkurssi "Eesti parim m-teenus 2012" ja meil on heameel teatada, et ühena mitmetest kandideerime seal meiegi. Seega, kui oled seda meelt, et meie rakendus "Fotoluks – pildid paberile" Sulle meeldib ja see kasulik tundub, siis oleme tänulikud kui hääletad meie poolt! 

Hääletada saab siit, ning häält saab anda täpselt nädala jagu. Rahvahääletuse võitja kuulutatakse koos peakonkursi võitjatega välja 20. juunil.

Pilt lahendusest

 

Tagasi

Rohkem uudiseid:

Head kliendid! Sellel laupäeval, 24.veebruaril on kõik Fotoluksi kauplused suletud! Meeleolukat pidupäeva! Fotoluksi meeskond
Too enda vana, kuid töökorras peegel- või hübriidkaamera meile ning saad uue Sony a7R V, Sony a7 IV, Sony a7R IV A, Sony a7S III, Sony a7 III või Sony a7C kuni -400€ soodsamalt! Soodustus kehtib nii keredele kui ka komplektidele. Kampaanias osalevad ...