Sigma kuulutas välja uue ja võimsa makroobjektiivi: Sigma 180mm APO Macro F2.8 EX DG OS HSM

Sigma Corporation

Meil on heameel teada anda, et Sigma tõi täna turule uue ja võimsa makroobjektiivi – Sigma 180mm APO Macro F2.8 EX DG OS HSM – mis on oma eelkäijast valgusjõulisem, varustatud kvaliteetsemate läätsede ning pildistabilisaatoriga. Tegemist on esimese stabilisaatoriga varustatud ning 1:1 suurendust pakkuva 180mm fokaalvahemikuga makroobjektiiviga maailmas. Objektiivil on kiire HSM-teravustamine ja tugev vasest bajonett. Täpse hinna ja saadavuse suhtes anname teada esimesel võimalusel.

Uus lipulaev Sigma makroobjektiivide seas
Värske mudeli märksõnaks on kompromissitu kvaliteet. Kolm FLD-läätse (mis on samaväärsed fluoriitläätsedega) tagavad erakordselt hea värviülekande nii kujutise kesk- kui äärealadel. Nn ujuv teravustamissüsteem paneb korraga liikuma kaks läätserühma ja seetõttu on tulemus moonutustevaba; samuti tagab väga hea tulemuse kogu teravustamisvahemiku alal. Objektiivi pikkus teravustamisel ei muutu, mis on makro puhul oluline märkida.

Optiline pildistabilisaator ja püsiava F2.8
Esimene 180mm stabilisaatoriga makroobjektiiv maailmas annab kasutajale 4-stopi võrra mänguruumi juurde. See on samuti väga oluline makrode pildistamisel, kus iga väiksemgi liigutus ja värin võimendub. Ava F2.8 võimaldab aga kauneid ja mahlakaid kontraste fokusseeritud osa ning tausta vahel. Samuti on valgusjõulisus oluline kiire ja täpse teravustamise suhtes. Peegeldustest ja moonustest vaba, ka vastuvalguses Uue objektiivi disainimisel võeti algusest peale tähelepanu ja kontrolli alla kõikvõimalikud sisepeegeldused ja mürad. Seetõttu on 180mm OS objektiivi kvaliteet laitmatu ka tugevas vastuvalguses ning Super Multi Layer vääristusega läätsed aitavad hoida pildi kontrastsena. Vajadusel saab objektiivile lisada Sigma 1.4x EX DG APO või Sigma 2.0x EX DG APO telekonverteri (esimesel juhul saab objektiivist siis 252mm F4 AF ja teisel juhul 360mm F5.6 MF).

Sigma 180mm F2.8 EX DG OS HSM Macro
Konstruktsioon:

 • 19 elementi 14 grupis
 • Vaatenurk: 13.7 kraadi
 • Diafragma labade arv: 9
 • Avavahemik: F2.8 – F22
 • Lähim teravustamine: 47cm
 • Maksimaalne suurendusaste 1:1
 • Ühilduva filtri diameeter: 86mm
 • Mõõtmed: 95 x 203.9 mm
 • Kaal: 1.64 kg
 • Komplektis varjuk, esi-ja tagakorgid, statiivikinnitus
 • Tagasi

  Rohkem uudiseid:

  Lai valik Nikkor objektiive nüüd -10% soodsamad! Kampaaniatoodetega saad tutvuda siin! Pakkumine kehtib 29.02.2024 kuni 18.03.2024.
  Too enda vana, kuid töökorras peegel- või hübriidkaamera meile ning saad uue Sony a7R V, Sony a7 IV, Sony a7R IV A, Sony a7S III, Sony a7 III või Sony a7C kuni -400€ soodsamalt! Soodustus kehtib nii keredele kui ka komplektidele. Kampaanias osalevad ...