Sigmalt nüüd soodsad objektiivid ka hübriidkaameratele

Olympuse ja Sony hübriidkaamerate omanikel on põhjust rõõmustada. Nimelt on Sigma alustanud objektiivide tootmist ka nende kaamerate jaoks ning üks neist, Sigma 30mm F2.8 EX DN (DN – Digital Neo) objektiiv Olympusele on meie kaudu juba Eestisse jõudnud. Teine, uue DN-seeria objektiiv, on Sigma 19mm F2.8 EX DN. Objektiivid on väikesed, kerged ja EX-seeriale omaselt tugevas ja vastupidavas korpuses.


Sigma 19mm F2.8 EX DN:
spetsiaalselt hübriidkaamerate jaoks loodud objektiiv, mis kaamera ees pakub 38mm fokaalkaugust (Micro Four-Thirds) ja 28.5mm vahemikku Olympuse E-bajoneti puhul. Objektiivil on kolm asfäärilist läätse ning nn sisene teravustamine. Sigma Multi Layer Coating vääristus vähendab sisepeegeldusi ning tõstab kujutise kontrasti. Objektiiv on varustatud uut tüüpi, nn lineaarse teravustamissüsteemiga, mis liigutab läätsi ‘otse’ st ilma ülekandemehanismita, ja muudab teravustamise seetõttu veelgi vaiksemaks ning sobivamaks nii fotode kui videote teravustamise puhul. Hind 199 eurot.

 • Konstruktsioon: 8 elementi 6 grupis
 • Vaatenurk: 59.3 kraadi (Sony E-bajonett 73.5)
 • Diafragma labade arv: 7
 • Avavahemik: F2.8 – F22
 • Lähim teravustamine: 20cm
 • Ühilduva filtri diameeter: 46mm
 • Maksimaalne suurendusaste 1:7.4
 • Mõõtmed: 60.6 x 45.7 mm
 • Kaal: 140g
 • Vaata infot ka Sigma lehelt

  Sigma 19mm F2.8 EX DN

  Sigma 30mm F2.8 EX DN:
  spetsiaalselt hübriidkaamerate jaoks loodud objektiiv, mis kaamera ees pakub 60mm fokaalkaugust (Micro Four-Thirds) ja 45mm vahemikku Olympuse E-bajoneti puhul. Objektiivil on kaks asfäärilist läätse ning nn sisene teravustamine. Sigma Multi Layer Coating vääristus vähendab sisepeegeldusi ning tõstab kujutise kontrasti. Objektiiv on varustatud uut tüüpi, nn lineaarse teravustamissüsteemiga, mis liigutab läätsi ‘otse’ st ilma ülekandemehanismita, ja muudab teravustamise seetõttu veelgi vaiksemaks ning sobivamaks nii fotode kui videote teravustamise puhul. Hind 199 eurot.

 • Konstruktsioon: 7 elementi 5 grupis
 • Vaatenurk: 39.6 kraadi (Sony E-bajonett 50.7)
 • Diafragma labade arv: 7
 • Avavahemik: F2.8 – F22
 • Lähim teravustamine: 30cm
 • Ühilduva filtri diameeter: 46mm
 • Maksimaalne suurendusaste 1:8.1
 • Mõõtmed: 60.6 x 38.6 mm
 • Kaal: 135g
 • Vaata infot ka Sigma lehelt

  Sigma 30mm F2.8 EX DN

 • Tagasi

  Rohkem uudiseid:

  Lai valik Nikkor objektiive nüüd -10% soodsamad! Kampaaniatoodetega saad tutvuda siin! Pakkumine kehtib 29.02.2024 kuni 18.03.2024.
  Too enda vana, kuid töökorras peegel- või hübriidkaamera meile ning saad uue Sony a7R V, Sony a7 IV, Sony a7R IV A, Sony a7S III, Sony a7 III või Sony a7C kuni -400€ soodsamalt! Soodustus kehtib nii keredele kui ka komplektidele. Kampaanias osalevad ...