Tule ja tutvu uue ajastu komplektiga: Fujifilm X-Pro1 ja selle jaoks loodud kolme uue objektiiviga (18, 35 ja 60mm)

Selle nädala kolmapäeval ja neljapäeval (18.-19. juulil) on kõikidel huvilistel võimalik tutvuda Fujifilmi hübriidkaameraga ja XF-bajonetiga uute objektiividega. Näha saab kaamerat meie Pärnu mnt 134 asuvas kaupluses kl 9-18ni. Seega – kui teil on plaan vabaneda suurest peegelkaamerast ning siirduda mugavamasse, kuid sama kvaliteetsesse ‘hübriidtsooni’, siis just siin peitub üks väga hea võimalus niiöelda uueks alguseks! Võtke kaasa mälukaart (SD-seeria) ning tulge ja tehke uue X-Pro1 demokaameraga proovipilte. Kaamerat saab proovida koos uute objektiividega: 18mm, 35mm ja 60mm.

Põhjaliku ülevaate ja arvustuse uuest X-Pro1 süsteemist leiab Dpreview.com lehelt, kes hindas kaamerat Silver Award tiitliga.

Fujifilm X-Pro1 komplekt

Tagasi

Rohkem uudiseid:

Lai valik Nikkor objektiive nüüd -10% soodsamad! Kampaaniatoodetega saad tutvuda siin! Pakkumine kehtib 29.02.2024 kuni 18.03.2024.
Too enda vana, kuid töökorras peegel- või hübriidkaamera meile ning saad uue Sony a7R V, Sony a7 IV, Sony a7R IV A, Sony a7S III, Sony a7 III või Sony a7C kuni -400€ soodsamalt! Soodustus kehtib nii keredele kui ka komplektidele. Kampaanias osalevad ...