Canon tõi turule oma esimese hübriidkaamera, Canon EOS M-i

Pärast kevadel väljakuulutatud Canoni 40mm pancake-tüüpi objektiivi oli fotoringkondades üsna selge pilt sellest, et Canon on tootmas oma esimest hübriidkaamerat. Täna saidki kuulujutud tõeks, sest Canon täiendas oma EOS-sarja mudeliga EOS M. Tegemist on peegelkaamera pildikvaliteeti pakkuva, kuid ilma peegli ja prismata kaameraga, mis on sellevõrra väiksem ja mugavam kaasa võtta. Kaameral on peegelkaamera ehk APS-C tüüpi 18-megapiksline sensor (identne sellega, mis on kasutusel Canon EOS 650D peal) ning Digic 5 protsessor, suur ISO vahemik (100-12800; laiendatav kuni 25600) ning uudne hübriid-autofookussüsteem. Kaameral on ere, kõrglahutusega 3-tolline (7.7 cm) Clear View LCD II puuteekraan, millel on võimalik valida ikoonide abil eri võtterežiimide ja sätete vahel.

Koos EOS M-iga tulevad toodi turule ka uus lameobjektiiv EF-M 22 mm F2 STM ning standardsuum EF-M 18–55 mm F3.5–5.6 IS STM, aga ka uus ja kompaktne välklamp Speedlite 90EX. Tänu uuele objektiiviadapterile EF-EOS M ühildub mudel EOS M ka Canoni EF-objektiividega. Ning loomulikult saab kaameraga teha Full HD ja stereoheliga videot ning kaamera on varustatud ka teatava keresisese montaaživõimalusega (nn videokollaaž). GPS-i kaameral ei ole, kuid selle saab lisavarustusena eraldi osta.

EOS M on saadaval mustas, läikivvalges, hõbedases või erepunases värvuses. Dpreview on juba üles pannud ka põhjaliku ülevaate kaamerast, nii et kel huvi, vaadaku siit – kliki >>>

Canon EOS M

Tehnilised andmed:

 • 18 megapikslit (5184 x 3456 px)
 • APS-C sensor (22.3 x 14.9 mm)
 • Digic 5 pildiprotsessor, 14 bit RAW
 • ISO vahemik: 100 – 12800 (25600)
 • 31 teravustamispunkti
 • Kaamera krop-faktor: 1.6x
 • 3-tolline puutetundlik Clear View II TFT LCD ekraan
 • Pildiotsija puudub
 • Särivahemik: 60 – 1/4000 sek
 • P/A/S/M ja erinevad nn loovrežiimid
 • Sisseehitatud välk puudub
 • Full HD video (1920x1080px) @24,25,30fps
 • Meedia: SD / SDHC / SDXC
 • Väljund: USB2.0 / HDMI mini / EyeFi
 • Toide: liitiumaku LP-E12
 • Mõõtmed: 109 x 66 x 32 mm
 • Kaal: 298g

   Canon EOS M ning EF 70-200mm F2.8 IS L

 • Tagasi

  Rohkem uudiseid:

  Head kliendid! Sellel laupäeval, 24.veebruaril on kõik Fotoluksi kauplused suletud! Meeleolukat pidupäeva! Fotoluksi meeskond
  Too enda vana, kuid töökorras peegel- või hübriidkaamera meile ning saad uue Sony a7R V, Sony a7 IV, Sony a7R IV A, Sony a7S III, Sony a7 III või Sony a7C kuni -400€ soodsamalt! Soodustus kehtib nii keredele kui ka komplektidele. Kampaanias osalevad ...