Sigma stabilisaatoriga 150mm makroobjektiiv võitis EISA tiitli ‘European Macro Lens 2012-2013’!

Sigma 180mm makroobjektiiv kui parim makro Euroopas

Meil on rõõm teada anda, et EISA (The European Imaging and Sound Association) on teatavaks teinud selle aasta parimad tooted ning üks võitjatest fotograafia vallas on Sigma 150mm 2.8 APO EX DG OS HSM makroobjektiiv! Objektiivile omistati kõlav tiitel ‘European Macro Lens 2012-2013’ ning küllap annab see meie klientidele ja kõikidele Sigma sõpradele veelgi suurema kindlustunde selles, et tegemist on tõepoolest väärt objektiiviga, mis võiks kuuluda iga tõsise makrofotograafi varustuse hulka. Põhjused, miks valituks osutus just Sigma objektiiv, on mitmeid ja need on kirjas siin pildil:

EISA tunnustas Sigmat!

Tagasi

Rohkem uudiseid:

Lai valik Nikkor objektiive nüüd -10% soodsamad! Kampaaniatoodetega saad tutvuda siin! Pakkumine kehtib 29.02.2024 kuni 18.03.2024.
Too enda vana, kuid töökorras peegel- või hübriidkaamera meile ning saad uue Sony a7R V, Sony a7 IV, Sony a7R IV A, Sony a7S III, Sony a7 III või Sony a7C kuni -400€ soodsamalt! Soodustus kehtib nii keredele kui ka komplektidele. Kampaanias osalevad ...