Fujilt veel teinegi X-seeria kaamera: Fujifilm X-E1

Fujifilmi teine ilma peeglita, kuid vahetatavate objektiividega X-E1 panustab kompaktsusele. Sensor on kaameral sama, mis tema pisut vanemal vennal, X-Pro 1-l (16.3MP APS-C X-Trans CMOS ja EXR pildiprotsessor). Teine erinevus on elektroonilises pildiotsijas: X-E1 on varustatud 2.4MP lahutusega OLED-tehnoloogial baseeruva pildiotsijaga. Kuid nagu öeldud, panus on tehtud mõõtmetele – uus kaamera on ca 30% väikesem X-Pro1 mudelist. Kaamera peaks turule jõudma selle aasta novembris, seda tutvustatakse kindlasti ka õige pea algaval Photokinal, ning saadaval hakkab see olema kahes toonis (hõbe-must ning täis-must lahendus). Lisaks piltidele pakub kaamera ka Full HD videovõtet. Ühes kaameraga tehti teatavaks ka kaks uut objektiivi: XF14mm ning XF18-55mm normaalsuum.

X-E1
Tehnilised andmed:

 • 16.3 megapikslit, APS-C sensor, EXR Pro pildiprotsessor (4896x3264px)
 • Fujifilm X-bajonett
 • ISO vahemik: 100 – 25600
 • Formaadid: RAW / JPG
 • Kaamera krop-faktor: 1.5
 • 2.8-tolline LCD ekraan
 • Särivahemik: 30 – 1/4000 sek
 • Sisseehitatud välklamp
 • Sarivõte max 6 kaadrit sek
 • Video: Full HD (.264), stereo
 • Meedia: SD / SDHC / SDXC
 • Ühendused: USB2.0, HDMI-mini
 • Toide: aku NP-W126
 • Mõõtmed: 129 x 75 x 38 mm
 • Kaal: 350g
 • Vaata kaamera arvustust siit (dpreview.com)
 • Tagasi

  Rohkem uudiseid:

  Head kliendid! Sellel laupäeval, 24.veebruaril on kõik Fotoluksi kauplused suletud! Meeleolukat pidupäeva! Fotoluksi meeskond
  Too enda vana, kuid töökorras peegel- või hübriidkaamera meile ning saad uue Sony a7R V, Sony a7 IV, Sony a7R IV A, Sony a7S III, Sony a7 III või Sony a7C kuni -400€ soodsamalt! Soodustus kehtib nii keredele kui ka komplektidele. Kampaanias osalevad ...