Tarkvarauuendus v.1.1.1: Canon EOS 1D X

Nüüdsest saavad kõik Canon EOS 1D X kaamera omanikud Canoni veebilehelt alla laadida uue tarkvara, mis võimaldab kasutada automaatteravustamist avaga F8, samuti on nõrga valgusega AI Servo režiimis pildistamisel pildiotsija teave nüüd helendama pandud ning teravustamispunktid vilguvad vaheldumisi punaselt, võimaldades neid pildistamise ajal mugavalt kinnitada, seejuures stseeni särimõõtmist mõjutamata.

Samuti toob uus tarkvara järgmised täiendused:

 • Korrigeerib lõpptulemust mõjutavat AE-sensori särimõõteväärtuse kõrvalekallet 
 • Korrigeerib tõrke (Error 70) ilmumist automaatse särikahvliga pildistamisel
 • Korrigeerib nähtust, mis takistab objektiivide püsivara normaalset uuendamist 
 • Pisiparandused araabiakeelses menüüs

  Värske tarkvara (v1.1.1) saab alla laadida siit, kliki >>>

  Canon EOS 1DX

 • Tagasi

  Rohkem uudiseid:

  Lai valik Nikkor objektiive nüüd -10% soodsamad! Kampaaniatoodetega saad tutvuda siin! Pakkumine kehtib 29.02.2024 kuni 18.03.2024.
  Too enda vana, kuid töökorras peegel- või hübriidkaamera meile ning saad uue Sony a7R V, Sony a7 IV, Sony a7R IV A, Sony a7S III, Sony a7 III või Sony a7C kuni -400€ soodsamalt! Soodustus kehtib nii keredele kui ka komplektidele. Kampaanias osalevad ...