Fotokonkurss ZoFo2012 on lõppenud, tulemusi vaata siit!

Tallinna Loomaaed, Fotoluks AS ja Riigimetsa Majandamise Keskus kutsusid üles osalema loomaaia sünnipäevakuu fotovõistlusel ZoFo 2012. Konkursile laekus ligi 1000 fotot 179 osavõtjalt. Töid hinnati kahes vanuseklassis: täiskasvanud ning lapsed ja noored. Kõik võistlustööd on üleval galeriis. Kolmekümnest võistlustööst plaanitakse koostada näitus.

Fotovõistlusest tehakse kokkuvõtted ja antakse kätte auhinnad kolmapäeval, 14. novembril kell 17.00 Tallinna loomaaia Haabersti kontori saalis, Paldiski mnt 145.

Fotovõistluse žüriisse kuulusid Assar Jõepera, Mati Kaal, Tiit Maran, Tiit Hunt, Toomas Tuul ja Helen Luks. Žüriiliikmete sõnul oli valiku tegemine keeruline, sest huvitavaid töid, erinevaid objekte ja vaatenurki oli palju. Mitmete heade loomapiltide või seeria autoriks oli üks ja sama inimene, olgu ta noor või täiskasvanu. Loomade pildistamise juures paistis vahel silma ka fotograafi vaatlusoskus või sõbrasuhe pildistatavaga.

Fotovõistluse tulemused:

Noorte kategoorias valiti esikoha tööna välja Anni Sahkuri töö ‘Sulla-mulla’, teise koha saab üks Gregor Jürna fotodest ning kolmanda Indrek Veitmaa ‘Šimpansid’.

Täiskasvanute kategoorias otsustati üksmeelselt kuulutada parimaks Sergei Burlakovi foto ‘Simpo’, teine koht läheb Natalja Bergile foto ‘Tiigernastik’ eest ja kolmandaks jäi Mirjam Tammepuu ‘Peegel’. Lisaks leidsid mõlemas kategoorias äramärkimist veel kaheksa tööd, mille autoriteks on Anni Sahkur, Jete Mari Jürjo, Martina Viil, Natalja Berg ja Rene Suurkaev.

Sergei Burlakov 'Simpo', I koht täiskasvanute arvestuses
Sergei Burlakov ‘Simpo’, I koht täiskasvanute arvestuses

Anni Sahkur 'Sulla-mulla', I koht laste ja noorte arvestuses
Anni Sahkur ‘Sulla-mulla’, I koht laste ja noorte arvestuses

Tagasi

Rohkem uudiseid:

Osta uus Canon EOS R5 Mark II täiskaader hübriidkaamera koos mõne nimetatud objektiiviga ja säästad ostusummalt 250€. Soodustus rakendub pärast tellimuse esitamist saabuval arvel. Kampaanias osalevad järgnevad objektiivid: Canon RF 15-35mm f/2.8 L IS ...
        Kallid kliendid! Tartu Fotoluksi kauplus on laupäevadel 20.07 ja 27.07 erakorraliselt suletud.