Vaata ka Sigma telekonverterite testitulemusi

Endiselt testilainel: novembrikuine UK Advanced Photographer testis erinevaid telekonvertereid, sealhulgas Sigma APO EX DG 1.4x ja EX DG 2.0x konverterit. Sigma konverterid said 97 punkti 100st ja sellega ületati nii Canoni, Kenko kui Nikoni tulemus. Lühikokkuvõtte: "..Sigma teleconverters are a very safe bet. They are small and light, well made and perhaps little tougher than the Kenkos with metal barrels to secure the mounts. Best of all, they are very affordable.."

Vaata testi siit – kliki (PDF) >>>

Tagasi

Rohkem uudiseid:

        Kallid kliendid! Tartu Fotoluksi kauplus on sel laupäeval 15.06.2024 suletud.
Taotle oma suvistelt ostudelt raha tagasi! Valitud vahetatavate objektiividega kaamerate, kompaktkaamerate, objektiivide ja lisatarvikute „Raha tagasi“ kampaania. Kampaania kehtib tehnikale, mis on ostetud vahemikus 01.05.2024 kuni 31.07.2024 (kaasa ...