Peagi saadaval: uus ja väga kvaliteetne Sigma 35mm F1.4 DG HSM Art

Juba järgmise aasta alguses jõuab Eestisse esimene Sigma Art-seeria objektiiv. Tegemist on Sigma 35mm F1.4 DG HSM-iga, valgusjõulise ja kiire teravustamise ning kauni disainiga fiksobjektiiviga. Väikese ava puhul on tulemus nagu tavalise lainurga puhul ikka, kuid täisava korral saab mängu tuua kauni ‘bokehi’ ja luua palju kunstilisema suunitlusega töid. Objektiiv hakkab saadaval olema Canoni, Nikoni, Pentaxi, Sony ja Sigma kaameratele. Komplektis varjuk (LH730-03) ja vutlar.

Sigma 35mm F1.4 DG HSM ART
1. Esimene ‘Art’-seeria objektiiv
Septembris teatas Sigma uuest tootekontseptsioonist, mille alusel jagatakse kõik tulevased objektiivid kolme rühma: Contemporary, Art ja Sports. Uus Sigma 35mm F1.4 on esimene Art-seeria objektiiv, mille puhul rõhk on asetatud mitte niiväga kompaktsusele ega kiirusele (kuigi HSM-teravustamine on kiire sellegipoolest), vaid eeskätt kujutise optilisele kvaliteedile. Uus Sigma 35mm F1.4 DG HSM sobib suurepäraselt maastike, portreede, vaikelu, reportaaži ja palju muu ülesvõtmiseks.

2. Värvi- ja geomeetriliste moonutusteta tulemus
Nii värvi- kui geomeetrilised moonutused on algusest peale olnud objektiivitootjate põhivaenlasteks. Sigma 35mm F1.4 objektiivis on kasutusel spetsiaalsed FLD-läätsed, mille kvaliteet on võrreldav fluoriidläätsedega ning SLD (Special Low Dispersion) läätsed ja tänu sellele, ning läätsede täppisasetusele on mõlemat tüüpi moonutused kontrolli alla saadud. Objektiiv pakub väga kõrget (ultra-high) pildikvaliteeti kogu kaadri ulatuses.

3. Valgusjõuline – F1.4!
2005. aastal nägi päevavalgust esimene F1.4 avaga Sigma objektiiv (30mm). Pärast seda on loodud veel mitu väga hea kvaliteedi ja F1.4 valgusjõuga mudelit: Sigma 85mm F1.4 ja Sigma 50mm F1.4. Nüüd kuulub sellesse peresse loomulikult ka 35mm F1.4 mudel ja pakub samuti mahedat ja sügavat bokehit.

4. Sisemine teravutamine
Selline teravustamismeetod hoiab astigmaatilisi ja sfäärilisi moonutusi kontrolli all ning pakub väga head kvaliteeti ka lähima teravustamise pealt.

5. Sisepeegeldusest vaba
Tänu Super Multi-Layer vääristusele väheneb märkimisväärselt kõikvõimalike sisepeegelduste mõju ning tulemus jääb kontrastne ka vastuvalguse puhul.

6. Hyper Sonic Motor HSM-teravustamine tagab kiire ning täpse tulemuse.
Tänu parandatud AF-algoritmidele on teravustamine sujuvam.

7. USB-dokk ja tarkvara
Koos uue objektiiviga on esmakordselt kaasas ka USB-dokk ning spetsiaalne tarkvara (Sigma Optimization Pro), millega saab uuendada objektiivi tarkvara ning vajadusel täppishäälestada teravustamist.

 • 13 elementi 11 grupis
 • Diafragma labade arv: 9
 • Avavahemik: F2.8-F22
 • Vaatenurk: 63°4′
 • Suurendusaste 1:5.2
 • Lähim teravustamine: 30cm
 • Mõõtmed: 77 x 94 mm
 • Ühilduva filtri diameeter: 67mm
 • Tagasi

  Rohkem uudiseid:

  Too enda vana, kuid töökorras peegel- või hübriidkaamera meile ning saad uue Sony a7R V, Sony a7 IV, Sony a7R IV A, Sony a7S III, Sony a7 III või Sony a7C kuni -400€ soodsamalt! Soodustus kehtib nii keredele kui ka komplektidele. Kampaanias osalevad ...
  Ostes nüüd Sony ZV-E1 või ZV-E10 kaamera koos valitud Sony mikrofonidega, võid säästa ostusummalt kuni 300€! Soodustus rakendub järgnevatele komplektidele: Sony ZV-E1 + Sony ECM-W3 juhtmeta mikrofonisüsteem – hinnavõit 300€ Sony ZV-E1 + Sony ...