Soovid võita üht väga nägusat F-stop fotokotti!? Vaata lähemalt!

Nagu ükspäev teada andsime, pakume nüüdsest USA tootja F-stopi fotokotte. Seoses sellega on meil käimas auhinnamäng ka Facebookis –  kui soovite olla üks neist, kelle vahel loositakse välja üks F-stopi fotokott, siis liituge meie Fotoluksi FB-kontoga, otsige seesama allolev pilt üles, kirjutage pildi alla, mis F-stopi mudeliga teie arvates täpsemalt tegu on, jagage pilti, ning osaletegi sellesama fotokoti loosimisel. Võitja selgub juba sel reedel, so 25. jaanuaril!

Nii et kõigepealt, klikkige siia ja liituge me Facebooki lehega >>>

Tagasi

Rohkem uudiseid:

Lai valik Nikkor objektiive nüüd -10% soodsamad! Kampaaniatoodetega saad tutvuda siin! Pakkumine kehtib 29.02.2024 kuni 18.03.2024.
Too enda vana, kuid töökorras peegel- või hübriidkaamera meile ning saad uue Sony a7R V, Sony a7 IV, Sony a7R IV A, Sony a7S III, Sony a7 III või Sony a7C kuni -400€ soodsamalt! Soodustus kehtib nii keredele kui ka komplektidele. Kampaanias osalevad ...